SoldierBoyBabam
Üstün
Ben Messi'ciyim ama. Onun kitabı yok mu?
Ben Messi'ciyim ama. Onun kitabı yok mu?
Okudum hocam.
Bir kitabını okudum ağır geldi.
Okumuştum hocam.
Okumuştum hocam. Hatta iki kitabı daha var o hikayenin.Bir de size Şeker Portakalı’nı önerebilirim. Oldukça duygu yüklü bir kitaptı. İki kere bitirdim o kitabı.
Özürlük bir şey yok. Yine de öneriniz için sağolun.
Notre Dame'in Kamburu, Acımak, Ateşten Gömlek, Devlet, Simyacı, Aelita. Çoğu su gibi akan kitaplar.
Paris'i ve Notre Dame'i betimlediği yerler sıkıcı olduğunu bende kabul ediyorum ama olay örgüsünün bu eksiği kapattığını düşünüyorum. Paris'i ve Notre Dame'i betimlediği yerler 70 sayfayı geçmez. Çok iyi şekilde de betimliyor bana göre. Uzun olmasının da sıkıntı olacağını sanmıyorum.Notre Dame'nin kamburu okuduğum en sıkıcı kitaplardan biriydi. 13 yaş için uzun ve sıkıcı. Bir İdam Mahkumunun Son Günü eseri daha iyi olacaktır![]()
LGS'ye çalışan birinin bu kadar bilgili olması tuhaf. Bak şu işe.Çocuğa önerdiğin kitaba bak. Felsefe temeli olmayan birisi anlayamaz o kitapları sıkılır bunalır 2 dakikada sonra bırakır. 150 tane felsefi terim var kitapta.
O TYT'ye hazırlanıyor bir kere.LGS'ye çalışan birinin bu kadar bilgili olması tuhaf. Bak şu işe.
Bunun 2. kitabı da vardı. O da güzeldir ama ben ilk kitabı daha çok beğenmiştim.