Paris'i ve Notre Dame'i betimlediği yerler sıkıcı olduğunu bende kabul ediyorum ama olay örgüsünün bu eksiği kapattığını düşünüyorum. Paris'i ve Notre Dame'i betimlediği yerler 70 sayfayı geçmez. Çok iyi şekilde de betimliyor bana göre. Uzun olmasının da sıkıntı olacağını sanmıyorum.
Çocuğa önerdiğin kitaba bak. Felsefe temeli olmayan birisi anlayamaz o kitapları sıkılır bunalır 2 dakikada sonra bırakır. 150 tane felsefi terim var kitapta.
2 okunma, 1 beğeni, 0 inceleme, 1 alıntı - Alp Doğan Yıldıran yazarının Mülazım Ali Fehmi - Savaş ve Gurur kitabına ait baskı bilgileri, okunma ve yarım bırakılma sayısı gibi bilgileri içeren detaylı profilini inceleyebilirsiniz.
43bin okunma, 7,7bin beğeni, 1.373 inceleme, 68,7bin alıntı - Sabahattin Ali yazarının Değirmen kitabına ait baskı bilgileri, okunma ve yarım bırakılma sayısı gibi bilgileri içeren detaylı profilini inceleyebilirsiniz.
1.032 okunma, 215 beğeni, 49 inceleme, 572 alıntı - Sait Faik Abasıyanık yazarının Mahkeme Kapısı kitabına ait baskı bilgileri, okunma ve yarım bırakılma sayısı gibi bilgileri içeren detaylı profilini inceleyebilirsiniz.