Kitap önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mehmet.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 768

Felsefi: Otomatik Portakal, Fantastik: Halen okunmadı ise Harry Potter, Kişisel gelişim: Atomik Alışkanlıklar. Biliyorum çok popülerler ama okunmadıysa hepsine bakılmalı.

Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu öneririm. Kısa 50 sayfalık bir kitap ama çok farklı hisler hissettiriyor okurken.

Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Ön söz uzun tutulmuş ve anlaşılması biraz zor kitap)
Arsen Lupen Serisi
Bir Delinin Hatıra Defteri (Eğlenceli kitap)

Bu arada Witcher serisini okuyan var mıdır aranızda oyun ile arasındaki farklar nelerdir? Ve çok yabancılık çeker miyim?

Kitaplar Witcher'ın oyun serisinin öncesini anlatıyor diye biliyorum. Kendim şu anda tüm kitapları toplamaya başladım ve ilk kitabı okuyup bitirdim. İkinciye de başladım. Kitaplar ilk 2'sinde birbirinden bağımsız hikayeler anlatıyor. Sonrasını ise birbiriyle bağlantılı gitmeye başlıyor diye duymuştum. Yabancılık çekmezsiniz pek. Kitaplar eğlenceli ve akıcı bir şekilde gidiyor bence.

Okulda elden ele gizlilikle dolaşan bir bilgisayar oyunu, oyun içinde görev veriliyor ve bunları gerçek hayatta yapmak mecburiyetinde kalıyorsun vs.
Galiba okumamışım ama nedense kapak çok tanıdık geldi anlamadım. Neyse bunu da not aldım teşekkür ederim.
Dünya klasiklerini okudum hocam, fantastik türündeki kitaplara da açığım öneriniz varsa yazabilirsiniz. Oyunu severek oynadım kitap okumayı da seviyorum muhtemelen alacağım sadece farklılık var mı diye merak etmiştim.
Suyu Arayan Adam - Şevket Süreyya Aydemir
Teşekkür ederim.
Gonçarov - Oblomov önerimdir.
Okudum hocam sağolun (Hızlı hızlı yazarken karıştırmışım yazarı )
Felsefi: Otomatik Portakal, Fantastik: Halen okunmadı ise Harry Potter, Kişisel gelişim: Atomik Alışkanlıklar. Biliyorum çok popülerler ama okunmadıysa hepsine bakılmalı.
Harry Potter evrenini sevmiyorum okumayı düşünmüyorum o yüzden. Otomatik Portakal ile Atomik Alışkanlıklar'a bakacağım teşekkür ederim.
Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu öneririm. Kısa 50 sayfalık bir kitap ama çok farklı hisler hissettiriyor okurken.
Okudum hocam sağolun.
Geroge Orwell, 1984
Oyun kitabı olarak metro
1984 okuduğumu belirtmiştim yine de teşekkür ederim. Metro serisine belki oyunlarını bitirdikten sonra bakarım.
Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Ön söz uzun tutulmuş ve anlaşılması biraz zor kitap)
Arsen Lupen Serisi
Bir Delinin Hatıra Defteri (Eğlenceli kitap)
Lupen serisini bitirdim diğer iki kitaba bakacağım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam.

Gonçarov yazarın adı Oblomov kitabın adı hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…