Gonçarov - Oblomov önerimdir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Aralık 2023
Herkese selam. Normalde düzenli olarak kitap okuyan birisiyim ancak son zamanlarda pek vakit ayıramıyorum kitap okumaya. Elimde de yeni bir kitap yok o yüzden önerilere açığım. En son Redmerski'nin Katiller Çetesi adlı serisini bitirmiştim. Yine seri olarak Witcher'a başlamak istiyorum ancak onun dışında da önerilere açığım. Bu arada Witcher serisini okuyan var mıdır aranızda oyun ile arasındaki farklar nelerdir? Ve çok yabancılık çeker miyim? Vakit ayıracak arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.
Felsefi: Otomatik Portakal, Fantastik: Halen okunmadı ise Harry Potter, Kişisel gelişim: Atomik Alışkanlıklar. Biliyorum çok popülerler ama okunmadıysa hepsine bakılmalı.
Geroge Orwell, 1984
Oyun kitabı olarak metro
Oyun kitabı olarak metro
Ninja in Pyjama
Üstün
Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Ön söz uzun tutulmuş ve anlaşılması biraz zor kitap)
Arsen Lupen Serisi
Bir Delinin Hatıra Defteri (Eğlenceli kitap)
Arsen Lupen Serisi
Bu arada Witcher serisini okuyan var mıdır aranızda oyun ile arasındaki farklar nelerdir? Ve çok yabancılık çeker miyim?
Kitaplar Witcher'ın oyun serisinin öncesini anlatıyor diye biliyorum. Kendim şu anda tüm kitapları toplamaya başladım ve ilk kitabı okuyup bitirdim. İkinciye de başladım. Kitaplar ilk 2'sinde birbirinden bağımsız hikayeler anlatıyor. Sonrasını ise birbiriyle bağlantılı gitmeye başlıyor diye duymuştum. Yabancılık çekmezsiniz pek. Kitaplar eğlenceli ve akıcı bir şekilde gidiyor bence.
Galiba okumamışım ama nedense kapak çok tanıdık geldi anlamadım. Neyse bunu da not aldım teşekkür ederim.Okulda elden ele gizlilikle dolaşan bir bilgisayar oyunu, oyun içinde görev veriliyor ve bunları gerçek hayatta yapmak mecburiyetinde kalıyorsun vs.
Dünya klasiklerini okudum hocam, fantastik türündeki kitaplara da açığım öneriniz varsa yazabilirsiniz. Oyunu severek oynadım kitap okumayı da seviyorum muhtemelen alacağım sadece farklılık var mı diye merak etmiştim.Witcher serisini güncel olarak okuyorum, okuduğum en iyi fantasikler arasında değil ama yine de okunması gereken güzel bir seri. Fantasy kitapları arıyorsunuz tonla öneri verebilirim çoğunluğu uzun süre götürecek seri olacak şekilde. Onun dışında klasikleri okuyabilirsiniz.
Bu arada Witcher oyununda sıkıldığım için doğru düzgün oynayamamıştım ona rağmen kitapları güzel geldi. Eğer oyunu severek oynadıysanız bayıla bayıla okursunuz, yan görevlerin bir kısmı kitaplarda geçiyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim.
Okudum hocam sağolun (Hızlı hızlı yazarken karıştırmışım yazarı
Harry Potter evrenini sevmiyorum okumayı düşünmüyorum o yüzden. Otomatik Portakal ile Atomik Alışkanlıklar'a bakacağım teşekkür ederim.Felsefi: Otomatik Portakal, Fantastik: Halen okunmadı ise Harry Potter, Kişisel gelişim: Atomik Alışkanlıklar. Biliyorum çok popülerler ama okunmadıysa hepsine bakılmalı.
Okudum hocam sağolun.Bilinmeyen Bir Kadının Mektubu'nu öneririm. Kısa 50 sayfalık bir kitap ama çok farklı hisler hissettiriyor okurken.
1984 okuduğumu belirtmiştim yine de teşekkür ederim. Metro serisine belki oyunlarını bitirdikten sonra bakarım.
Lupen serisini bitirdim diğer iki kitaba bakacağım teşekkür ederim.Bir İdam Mahkumunun Son Günü (Ön söz uzun tutulmuş ve anlaşılması biraz zor kitap)
Arsen Lupen Serisi
Teşekkür ederim hocam.Kitaplar Witcher'ın oyun serisinin öncesini anlatıyor diye biliyorum. Kendim şu anda tüm kitapları toplamaya başladım ve ilk kitabı okuyup bitirdim. İkinciye de başladım. Kitaplar ilk 2'sinde birbirinden bağımsız hikayeler anlatıyor. Sonrasını ise birbiriyle bağlantılı gitmeye başlıyor diye duymuştum. Yabancılık çekmezsiniz pek. Kitaplar eğlenceli ve akıcı bir şekilde gidiyor bence.
Gonçarov yazarın adı Oblomov kitabın adı hocam.Galiba okumamışım ama nedense kapak çok tanıdık geldi anlamadım. Neyse bunu da not aldım teşekkür ederim.
Dünya klasiklerini okudum hocam, fantastik türündeki kitaplara da açığım öneriniz varsa yazabilirsiniz. Oyunu severek oynadım kitap okumayı da seviyorum muhtemelen alacağım sadece farklılık var mı diye merak etmiştim.
Teşekkür ederim.
İkisini de okudum hocam sağolun.
Harry Potter evrenini sevmiyorum okumayı düşünmüyorum o yüzden. Otomatik Portakal ile Atomik Alışkanlıklar'a bakacağım teşekkür ederim.
Okudum hocam sağolun.
1984 okuduğumu belirtmiştim yine de teşekkür ederim. Metro serisine belki oyunlarını bitirdikten sonra bakarım.
Lupen serisini bitirdim diğer iki kitaba bakacağım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim hocam.
Hocam herkese cevap vereyim derken karıştırdım onu. Bir daha okuyunca farkettim kusura bakmayın
Nietzsche'nin her kitabı.