Daha önceleri düşünmekten uyuyamadığımdan yakındığım bir konu açmak durumunda kalmıştım. Birkaç makale, güvenilir kaynaklardan videolar yardımı ile uyumadan önce düşünmek istediğim konuları, hikayeleri — artık her neyse o şey — kağıda dökmenin iyi geleceğini söylüyordu. Denedim, çok işe yaradı. Ben de bu yazdıklarımı sıradan yazılar olmasını istemiyorum. Hem bunu kitap yazar gibi yazarsam bunun faydasını göreceğimi düşünüyorum. Herkesin yapay zekâya metin yazdırdığı bu dönemde iyi yazabilmek gelecekte de işime yarar diye düşünüyorum. Kendimce bir hikâye yazmak istiyorum. Not defteri gibi kullanışsız bir şeye de yazmak istemiyorum. Öneriniz var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?R4GNAR9
Çalışkan
Eğer mobil için arıyorsanız;
Bu uygulamaya bakabilirsiniz. İşe yarar birçok özellik var.
Bu uygulamaya bakabilirsiniz. İşe yarar birçok özellik var.
Kvothe
Uzman
Jotter pad a bakabilirsin.
https://mataroa.blog az olsun sade olsun özgür olsun senin olsun blog açın.Daha önceleri düşünmekten uyuyamadığımdan yakındığım bir konu açmak durumunda kalmıştım. Birkaç makale, güvenilir kaynaklardan videolar yardımı ile uyumadan önce düşünmek istediğim konuları, hikayeleri — artık her neyse o şey — kağıda dökmenin iyi geleceğini söylüyordu. Denedim, çok işe yaradı. Ben de bu yazdıklarımı sıradan yazılar olmasını istemiyorum. Hem bunu kitap yazar gibi yazarsam bunun faydasını göreceğimi düşünüyorum. Herkesin yapay zekâya metin yazdırdığı bu dönemde iyi yazabilmek gelecekte de işime yarar diye düşünüyorum. Kendimce bir hikâye yazmak istiyorum. Not defteri gibi kullanışsız bir şeye de yazmak istemiyorum. Öneriniz var mıdır?
Bende mataroa kullanıyorum.