Yapacak bir şey yok. Canınız sağ olsun. Bahaneler insanları değiştirir aynı kişiyi aynı yerde bulamayabiliriz. Lise ortamı ortaokula bakarak kat kat daha iyidir. Kendisi kaybetti gözüyle bakacaksınız.

Yapacak bir şey yok. Canınız sağ olsun. Bahaneler insanları değiştirir aynı kişiyi aynı yerde bulamayabiliriz. Lise ortamı ortaokula bakarak kat kat daha iyidir. Kendisi kaybetti gözüyle bakacaksınız.

Öyle yapacağım hocam ama aklı başına gelip değişirse yeniden dönmek isterse ne yapmalıyım.

Öyle yapacağım hocam ama aklı başına gelip değişirse yeniden dönmek isterse ne yapmalıyım.

Eğer ki dönerse Üstünlüğü siz kuracaksınız. İlişkiler oyuncak değildir. İnsan duyguları her yöne çekip kaybettirir de kazandırır da. Çok sahiplenici gibi de davranmayın çok ta boşta bırakmayın. (Bazı kızlar yaş ve hareketlerinden kendini başkalarıyla kıyasladığından saçma hareketlere sebebiyet veriyor ve kendince diyor ki evet ben bu oğlanı tekrar kazanabildim yine bir gün ayrılsam yine aynı şekil devam edebiliriz diyecek.) Her kız için aynı şey geçerli değildir ama bir kere oluşan hasar/kayıp insanı tekrardan aynısını yapacak mı diye düşündürtür.

Kesinlikle özgüveninize zarar vermeyin.

Eğer ki dönerse üstünlüğü siz kuracaksınız. İlişkiler oyuncak değildir. İnsan duyguları her yöne çekip kaybettirir de kazandırır da. Çok sahiplenici gibi de davranmayın çok ta boşta bırakmayın. (bazı kızlar yaş ve hareketlerinden kendini başkalarıyla kıyasladığından saçma hareketlere sebebiyet veriyor ve kendince diyor ki evet ben bu oğlanı tekrar kazanabildim yine bir gün ayrılsam yine aynı şekil devam edebiliriz diyecek.) Her kız için aynı şey geçerli değildir ama bir kere oluşan hasar/kayıp insanı tekrardan aynısını yapacak mı diye düşündürtür.

Çok sağ olun hocam bir diyalogda geçmişti sınav bitince dener miyiz demiştim oda yazarım hazır olursam ama sende oyuncak değilsin dedi hayat ne gösterir bilemiyorum yazmıştı.

Çok sağ olun hocam bir diyalogda geçmişti sınav bitince dener miyiz demiştim oda yazarım hazır olursam ama sende oyuncak değilsin dedi hayat ne gösterir bilemiyorum yazmıştı.
Yol uzun bir şey kaybedilmedi. Uğraştığınız hobileriniz varsa onlarla ilgilenin yoksa başka uğraşılar bulun. Yeni ortamlarda illa ki iyi bir şey olur.

Yol uzun bir şey kaybedilmedi. Siz hobileriniz varsa onlarla ilgilenin yoksa başka uğraşılar bulun. Yeni ortamlarda illaki iyi bir şey olur.

Sağ olun hocam hobilere yöneleyeceğim.

Hocam şimdi fark ettim attığım bütün story leride havada kapmış Instagram Plus olduğundan ne zaman baktığı görünüyor tekrar tekrar izlemiş bende anlamadım bu durumu.

Son düzenleme: