Evet abilerim kızın bana yalanlar söylediğine kadar öğrendim zamanında engelle dediğim çocuğu engellemeyip onunla seri yapmaya devam vs etmiş zaten o elemana zamanında takılıydı ayrılınca direkt eklemiş kısaca aklında başkası varmış ne diyebilirim onun kaybı konu ile ilgili fikirleriniz için çok sağ olun.

Evet abilerim kızın bana yalanlar söylediğine kadar öğrendim zamanında engelle dediğim çocuğu engellemeyip onunla seri yapmaya devam vs etmiş zaten o elemana zamanında takılıydı ayrılınca direkt eklemiş kısaca aklında başkası varmış ne diyebilirim onun kaybı konu ile ilgili fikirleriniz için çok sağ olun.

Hocam kafaya takmayın geçip gidiyor zaten unutursunuz birkaç haftaya.

Ah be :( üzdü valla he.

Canın sağ olsun kardeşim takma kafana yoluna devam et. Senin bir yanlışın yok. İlerde çok daha mutlu olacağın bir ilişkin olur elbette.

Kız arkadaşımla yaşıtız, fakat o okula bir sene geç başladığı için aramızda bir sınıf farkı oluştu. Düne kadar her şey çok iyiydi; birbirimize "balım", "bir tanem" diyerek uyumuştuk. Ancak dün kendisinden bir ayrılık mesaji aldım.

LGS senesi olduğu için ilişkiyi bitirmek.

İstediğini söyledi. Beni kafaya taktığını ve ders çalışırken aklına sürekli benim geldiğimi belirterek, aramızda bir düşmanlık oluşmadan ayrılmak istediğini dile getirdi.

Bunu bir türlü sindiremedim. Bana, "seni eylüle kadar 1 ay daha oyalamak istemedim, arkadaş kalalım, sen daha iyilerine layıksın, üzülme, zaten iyi bir çocuksun, bu sene ilişkiye hazır değilim" dedi. Bana hayaller kurdurdu gerçekten beraber vakit geçiririz vs. birden bu karara alması bende şüphe uyandırdı fikirinize ihtiyacım var abilerim, ablalarım.
1786219229610.webp

Normal bro, bir kız engelle dediğin çocuğu engellemiyorsa her zaman bi sıkıntı vardır. Gerçekten seven kız senin uğruna her şeyi yapar. Gerçekten sevmeyen bahanelere sığınır. Bu gerçeği ne kadar sürede kendine kabul ettirirsen ayrıldığın hiçbir kızı kafana bile takmazsın. Herkes için uygun milyonlarca erkekte var kızda var, boş insanlara kafa yormaya bile değmez.