Hocalarım ayrıldım ama duygusal boşluktayım efkarlı şarkı dinleyip duruyorum aklımdan çıkmıyor başka kimseye yazmıyordum zaten alt tab atıp duruyorum hala ama kimse yazmıyor.

Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor. 8. sınıfım ama artık 9'um. Evet baştan diyeceklerinize söyleyeyim ki bu yaşta sevgili olmak mantıklı değil ama oldum çok aşığım. LGS bitti ve şu an çok soğuk davranıyor. Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye. Daha sonra ben kendim aldım telefonunu elime her yerden engelledim. Şimdi de Instagram açmış ve sadece sınıfındaki erkekler var ama o çocuk da ekli.

Çocuk neredesin ne yapıyorsun diye yazıp duruyor kıza ve bu hoşuma gitmiyor. Ben geleyim mi dediğimde hayır diyor, yerini söylemiyor ama o sorunca söylüyor. Çocuk annesine de istek atmış. Anneleri tanışıyor olsa da yapmamalı bence. Şimdi çok soğuk yapıyor LGS'den dolayı mı bilmiyorum ama ayrılsam mı ne yapsam onu da bilemiyorum. Abilerim yardım edebilir misiniz?

Bir tane de ekran görüntüsü koydum okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Eki Görüntüle 156098
Anlattıklarından anladığım kadarıyla, Nisa'nın tavırları seni çok yıpratmış ve üzmüş. Özellikle Demir konusunda senin sınırlarına ve duygularına saygı duymaması, sana karşı soğuk davranması hiç kabul edilebilir değil. Biliyorum onu çok seviyorsun ve ayrılık fikri bile sana acı veriyor. Ama bir düşün, bu ilişki sana şu an ne kadar mutluluk veriyor? Sürekli endişelenmek, üzülmek ve kendini değersiz hissetmek seni ne kadar yıpratıyor? Bir ilişkinin amacı insanı mutlu etmek, huzur vermek olmalı. Eğer sana sadece acı ve belirsizlik veriyorsa, o zaman bu ilişkiyi yeniden sorgulamak gerekmez mi?

Senin değerini bilmeyen, sınırlarına saygı duymayan, seni sürekli diken üstünde hissettiren birine karşı yalvarmak veya onun peşinden koşmak, inan ki sana hiçbir şey kazandırmaz. Tam tersine, kendini daha da küçük ve değersiz hissetmene yol açar. Sen bir erkek olarak, kendine olan saygını korumalısın. Aşkın, sevginin olduğu yerde karşılıklı saygı ve güven de olmalı. Bu kararı vermek elbette çok zor ama bazen en iyi seçim, seni mutsuz eden bir şeyi geride bırakmaktır. Belki de bu ilişki sana artık iyi gelmiyor ve bitmesi gerekiyor. Kendi değerini bil ve sana hak ettiğin değeri vermeyen birine karşı boyun eğme. Eğer bu ilişki seni sürekli üzüyorsa, belki de kendi yoluna gitme zamanıdır.

Hocalarım ayrıldım ama duygusal boşluktayım efkarlı şarkı dinleyip duruyorum aklımdan çıkmıyor başka kimseye yazmıyordum zaten alt tab atıp duruyorum hala ama kimse yazmıyor.
En mantıklı kararı vermişsin. Mesajı yeni gördüm, gençsin tabi aşk acısı çekeceksin zamanla unutuluyor merak etme :)

Hocalarım ayrıldım ama duygusal boşluktayım efkarlı şarkı dinleyip duruyorum aklımdan çıkmıyor başka kimseye yazmıyordum zaten Alt Tab atıp duruyorum hala ama kimse yazmıyor.

Haftalar belki de aylar sonra (bu sana bağlı) şu halini hatırlayıp gülüceksin bu arada. Çok kafaya takma. Yeni şeyler dene. Kendini geliştir. Nasıl ondan daha iyisine layık olurum diye kendini motive et ve pes etme. Fitness olmak zorunda değil vücudunu çalıştıracak herhangi bir spora ver kendini. Yani kısaca kendi kendine oluşan bir intikam için hazırlıklı ol. Onun seni kaybettiğini anlayıp artık onunda layık olmadığı daha üst seviye bir insana dönüştür kendini. En çok acıyı o zaman sen ona verirsin.

Bir kız uğruna kendini strese sokmaya değer mi? Hayır. Kızlar neden keko erkekleri sever sence bunu iyi düşün iyi oku. Kıza seni seviyorum aşkım deyip ölüp bitersen o ilişkiden hiçbir şey olmaz kaybeden kişi sen olursun. Dediklerimi düşün ve harekete geçerek bir sonraki kişi ile iyi bir diyalog kur.

Abilerim kıza dedim ki ''ya o ya ben'' o da dedi ki düşündüğün gibi biri değil ama hem annesine istek atıyor hemde nerde olduğunu sorup her zaman yanına gelmek istiyor.

Ben mi haklıyım o mu?

O yaşta yaptıklarının o kadar karşılığı yok ki. Seni aşk hayatında hatalara karşı eğitmez. Çünkü o yaştaki düşüncelerinle birkaç yıl sonra düşüneceklerin bambaşka olacak ve geriye bakıp gülmekten başka bir etkisi olmayacak. Daha fazla uğraşma. Liseye geçiyormuşsun, kendini ona hazırla.

Takma kafana. Ayrıca bir şey farkettim ve bu gerçekten çok güzel. Ben de zamanında birkaç böyle konu açmıştım. Technopat'ta takılıyordum o zamanlar. Yüzlerce kahkaha emojisi gelirdi böyle konulara. Amaç sadece zorbalık. Burada böyle şeyler olmaması güzel.

Takma kafana. Ayrıca bir şey farkettim ve bu gerçekten çok güzel. Ben de zamanında birkaç böyle konu açmıştım. Technopat'ta takılıyordum o zamanlar. Yüzlerce kahkaha emojisi gelirdi böyle konulara. Amaç sadece zorbalık. Burada böyle şeyler olmaması güzel.
Bu yüzden buraya geçtim zaten hocam. Burası daha iyi.