Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
Kız arkadaşım bana soğuk davranıyor. 8. sınıfım ama artık 9'um. Evet baştan diyeceklerinize söyleyeyim ki bu yaşta sevgili olmak mantıklı değil ama oldum çok aşığım. LGS bitti ve şu an çok soğuk davranıyor. Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye. Daha sonra ben kendim aldım telefonunu elime her yerden engelledim. Şimdi de Instagram açmış ve sadece sınıfındaki erkekler var ama o çocuk da ekli.

Çocuk neredesin ne yapıyorsun diye yazıp duruyor kıza ve bu hoşuma gitmiyor. Ben geleyim mi dediğimde hayır diyor, yerini söylemiyor ama o sorunca söylüyor. Çocuk annesine de istek atmış. Anneleri tanışıyor olsa da yapmamalı bence. Şimdi çok soğuk yapıyor LGS'den dolayı mı bilmiyorum ama ayrılsam mı ne yapsam onu da bilemiyorum. Abilerim yardım edebilir misiniz?

Bir tane de ekran görüntüsü koydum okuyup ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2025-06-20 074206.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatına çok kız girmiş çıkmış birisi olarak sana oldukça iyi dokunacağımı düşünüyorum. Adım adım tavsiye vereceğim.
Evet baştan diyeceklerinize söyleyeyim ki bu yaşta sevgili olmak mantıklı değil ama oldum çok aşığım.
Bu yaş tam da sevgili olunabilecek yaşlar. Hatta lise 1 ve 4 arası özellikle en iyi zamanlar. Ama çok aşığım lafını bir kenara bırak. Çünkü daha aşk ne, nasıl yaşanır en ufak bir fikrin yok. Daha ömrünün 1/5'lik kısmını yaşadın. Önünde uzun bir yol var ve hayatına daha çok kişi girip çıkacak.
Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye.
Erkekler sahiplenicidir. Koruman ve kıskanman gayet doğal. Eğer çocuğu gözün tutmuyorsa, ona bunu belirt ki belirtmişsin zaten. Eğer sana kulak asmıyorsa ilişkini bitir. Kendine saygın olsun.
Daha sonra ben kendim aldım telefonunu elime her yerden engelledim.
Kız arkadaşına güvenmiyorsan, yanlış kişiyle berabersin demektir.

Her neyse, kısacası sana bir abi tavsiyesi; kendini geliştir, kendini değerli kıl ve ilişkide daima kovalayan değil kovalanan ol. Son cümlemi lütfen iki kez oku, başarılar.

Bu yaşta olmaz falan kısmına girmeyeceğim. Kız hakkında konuşmak veya fikir üretmek haddimize değil ama şu duruma bakılırsa ilgi verdiğin için seni kullanıyor. Kaslı erkek beğenmek o yaşlarda normal çünkü evlenme planı yok kafada, vakit geçsin yeter düşüncesi var. Buradan sonra yazdıklarını alıntılayarak gideceğim.

Bir tane erkek arkadaşı var her yerden engellemesini istedim. Engelledim dedi sonra engelini açmış kütüphane de yan yana oturuyorlar diye.
Senin fikirlerine saygı duyuyor olsaydı değil engelini açmak kütüphanede yanına oturmasına da izin vermezdi.

Şimdi de Instagram açmış ve sadece sınıfındaki erkekler var ama o çocuk da ekli.
Bu normal, sınıftaki herkesle takipleşebilir bu konuda kısıt koyamazsın.

Çocuk neredesin ne yapıyorsun diye yazıp duruyor kıza ve bu hoşuma gitmiyor.
Kıza dile getirmene rağmen kız, çocuğa bi' tavır koymuyorsa gelen ilgiyi beğeniyordur.

Ben geleyim mi dediğimde hayır diyor, yerini söylemiyor ama o sorunca söylüyor.
Diğer çocuğun verdiği ilgi daha çok hoşuna gidiyor olabilir, başta da dediğim gibi o yaşlarda olaya evlenme bazında bakılmaz kimle daha eğlenceli vakit geçiriyorsa ona yanaşır.

Şimdi çok soğuk yapıyor LGS'den dolayı mı bilmiyorum ama ayrılsam mı ne yapsam onu da bilemiyorum.
Bu durum son attığın mesajdan sonra ise bırak ne hali varsa görsün.

Hayatına çok kız girmiş çıkmış birisi olarak sana oldukça iyi dokunacağımı düşünüyorum. Adım adım tavsiye vereceğim.

Bu yaş tam da sevgili olunabilecek yaşlar. Hatta lise 1 ve 4 arası özellikle en iyi zamanlar. Ama çok aşığım lafını bir kenara bırak. Çünkü daha aşk ne, nasıl yaşanır en ufak bir fikrin yok. Daha ömrünün 1/5'lik kısmını yaşadın. Önünde uzun bir yol var ve hayatına daha çok kişi girip çıkacak.

Erkekler sahiplenicidir. Koruman ve kıskanman gayet doğal. Eğer çocuğu gözün tutmuyorsa, ona bunu belirt ki belirtmişsin zaten. Eğer sana kulak asmıyorsa ilişkini bitir. Kendine saygın olsun.

Her neyse, kısacası sana bir abi tavsiyesi; kendini geliştir, kendini değerli kıl ve ilişkide daima kovalayan değil kovalanan ol. Son cümlemi lütfen iki kez oku, başarılar.
Bu yaşta olmaz falan kısmına girmeyeceğim. Kız hakkında konuşmak veya fikir üretmek haddimize değil ama şu duruma bakılırsa ilgi verdiğin için seni kullanıyor. Kaslı erkek beğenmek o yaşlarda normal çünkü evlenme planı yok kafada, vakit geçsin yeter düşüncesi var. Buradan sonra yazdıklarını alıntılayarak gideceğim.

Senin fikirlerine saygı duyuyor olsaydı değil engelini açmak kütüphanede yanına oturmasına da izin vermezdi.

Kıza dile getirmene rağmen kız, çocuğa bi' tavır koymuyorsa gelen ilgiyi beğeniyordur.

Diğer çocuğun verdiği ilgi daha çok hoşuna gidiyor olabilir, başta da dediğim gibi o yaşlarda olaya evlenme bazında bakılmaz kimle daha eğlenceli vakit geçiriyorsa ona yanaşır.

Teşekkür ederim abilerim. Anıları özleyeceğim ama yapacak bir şey yok.

Sevgilisi olmama rağmen arkadaşı o çocukla onu shipliyor. Benimle ayrıyken de onunla arkadaş olup yakınlaşmaya başlamıştı ama bayağı yakın arkadaşlardı.

Sevgilisi olmama rağmen arkadaşı o çocukla onu shipliyor. Benle ayrıyken de onunla arkadaş olup yakınlaşmaya başlamıştı ama baya yakın arkadaşlardı.
Dostum sana şöyle söyleyeyim. Bu hayatta daha iyi kızlar var. Ben şahsen dilin varsa yabancılara yönelmen öneririm. Türk kızları malum böyle davranıyor. İngiliz olur Rus olur Japon bile olur (favorim).

Sevgilisi olmama rağmen arkadaşı o çocukla onu shipliyor. Benimle ayrıyken de onunla arkadaş olup yakınlaşmaya başlamıştı ama bayağı yakın arkadaşlardı.
Bazen her şey istediğin gibi gitmez, bu da onlardan biri. Zaten liseye de geçiş yapmışsın, lisede daha güzel şanslar bulacağına emin olabilirsin :)

Dostum sana şöyle söyleyeyim. Bu hayatta daha iyi kızlar var. Ben şahsen dilin varsa yabancılara yönelmen öneririm. Türk kızları malum böyle davranıyor. İngiliz olur Rus olur Japon bile olur (favorim).
Dilim var ama çok kıskancım dünyanın öbür ucunda ki ülkede ki kıza nasıl güveneyim dibimdekine güvenemezken hocam...

Bazen her şey istediğin gibi gitmez, bu da onlardan biri. Zaten liseye de geçiş yapmışsın, lisede daha güzel şanslar bulacağına emin olabilirsin :)
Lise daha kötü.

Dilim var ama çok kıskancım dünyanın öbür ucunda ki ülkede ki kıza nasıl güveneyim dibimdekine güvenemezken hocam...
Şunu söyleyeyim. Büyüdüğünde de olabilir bu işler daha aceleye gerek yok. Dibinizdeki kız sizi üzmesin. Tanıştığım yabancı kızlar daha sadık oldu. Bir kaç kere flörtüm olmuştu. Rus ile Filipinli ile hatta Polonyalı ile bile! Onlar kalp kırmaz. Ama Türk kızı kusura bakmayın ama yaşadığım deneyimlere göre en hoşuma gitmeyen Türk kızları oldu. Erkek gibi davranmaları, sadık olmamaları veya sizi üzmeleri.