Kız işleri boş

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan K.Eren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 403
  • Etiketler Etiketler
    kız
Kız işleri boş değil. Günümüzdeki türk kızları boş.
Türk kızları zaten öyle. Nerede serseri, keko var. Hepsi onların peşinde.
Bilmiyorum erkek sadece kendi içinde yaşarsa boş geliyor bana.
Biraz eziklik var diye yorumladım.
Neden olduğunu paylaşırsan daha iyi bir cevap verebilirim.
Boş değil sadece büyümek gerek.
Biraz o da var haklısın. Belirli bir olgunluk lazım.
Lisedeyken ergen aklıyla daha zevkli gibi. Daha boştu ama olsun.
Ya işte bir yere kadar zevkli. Ama anlattığım gibi sonra olanlar hoş olmuyor.

Yani insan doğası gereği bu aslında. Ergenken olan şu sevgili işleri artık bana da çok boş geliyor ama evlenmek, çocuk sahibi olup nesli devam ettirmek hiç de boş değil.

Ha, boş değil de ben yine de çocuk sahibi olmadan, evlenmeden yalnız ölmeyi düşünüyorum orası ayrı.

Yani insan doğası gereği bu aslında. Ergenken olan şu sevgili işleri artık bana da çok boş geliyor ama evlenmek, çocuk sahibi olup nesli devam ettirmek hiç de boş değil.

Ha, boş değil de ben yine de çocuk sahibi olmadan, evlenmeden yalnız ölmeyi düşünüyorum orası ayrı.
Evlenmeyi katmadım hocam. Sevgiliden bahsettim. Tek taraflı sevgiden bahsettim. Erkek sadece kendi içinde yaşayınca olmuyor.

Kız işi boş iş değil. Sadece gerçekten iki tarafın birbirini sevmesi gerekiyor. Günümüzde özellikle genç kızlar "aldatmayı" veya her türlü olayı erkeğe kitlemeyi sevdikleri için aşk meşk işleri biraz sıkıntılı. Özellikle istedikleri kriterlere hiç girmiyorum bile.

Karşı cinse açılıp 'red' yemen zaten normal bir şey. Kendini suçlamana lüzum yok. Şimdi sizin güzellik standartlarınıza uymayan birisi size açılsa yüksek ihtimalle kabul etmezsiniz. Herkesin güzellik standartı ve kendince abartılı olmayan veya olmaması gereken kriterleri vardır. Yani bir kız sizi reddetti diye "of ya napıcam ben" triplerine girmeye gerek yok. Evet, o kız belki tam hayalinizdeki kız olabilir ama 2. Paragrafın 3. Cümlesinde anlattığım gibi, standart var standart var.

Eğer siz karşı cinsin size ilgi duymadığını ve sadece sizin ona ilgi duyduğunuzu düşünüyorsanız yol verin gitsin. Dünyada milyarlarca, Türkiye'de milyonlarca bayan birey var. Elbette yalnız kalmazsınız, elbette birisini bulursunuz. Dünyanın sonu değil. Size ilgi göstermeyen veya sevmeyen birisi zorla kendinize aşık edemezsiniz veya ihtimali olmayan bir şeyin olmasını bekleyemezsiniz.

Şimdi siz "ya aga işte kıza çiçek alıcan şuraya götürücen bunu yapıcan, ee amaç ne?" tarzı düşünüyorsanız bunun yanlış olduğunu belirtmem gerekir. Hayatınıza doğru biri çıktığında bunun ne kadar zevkli ve iyi bir şey olduğunu anlarsınız.

Lise zamanlarında ciddi olmayan takılmalık sevgili yapmak iyi oluyor aslında. Bu işlerin tecrübesi olur mu bilmem ama en azından yaşamış olursunuz o duyguyu kısmen de olsa.

Başlığı görünce infilak ettim. Şu kısım doğru; evet, Türk kızları cidden fazla egolu ve erkekten çok şey bekliyor fakat bu hepsinin aynı olduğu anlamına da gelmiyor. Genele baktığımız zaman tüm kadınlar da böyle zaten. Sadece Türk kadınları böyle falan demek saçma. Açık konuşalım, paran vs. yoksa çoğu kız sana bakmaz. Çoğu diyorum çünkü genele yaymak dediğim gibi saçma.

Bu yüzden karı, kız işleri boş iş kanzi yaa diye söylenmek çok ezikçe bir hareket. Kendinize uygun birini bulamadınız veya aramadınız aslında. Kızlarla konuşurken 3 kelimeyi birleştiremeyen adam gelip benim ilişkime laf atıyor. Erkek içine kapanıyor dediğin kısma da katılmıyorum. Siz yanlış kızları seçmişsiniz, kendinize uygun birini bulursanız anlarsınız. 2-3 ay takılıp ayrıldınız diye tüm kadınlara bu şekilde demek fazlaca ezik bir hareket.

Şu dönemde sosyoloji ve sosyal medya ilişkileri o kadar çok bozdu ki olan düz insanlara oluyor. Eskiden milletin yaşadığı aşkları dinliyorum sanki külkedisi masalı bir de şimdikilere sanki satranç oynuyorlar. Eğer sevmiyorsan ayrıl dedim geçen çocuğa. Hayır kanka başka nereden bulacam diyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt