Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
Depremde çadır sattılar derim başka da gerekçe aramam.Kızılay firması hakkında çok olumsuz yorum alıyorum hocam. Acaba ak parti'ye bağlı olduğu için mi?
Blackraven
Üstün
Kızılay firması hakkında çok olumsuz yorum alıyorum hocam. Acaba ak parti'ye bağlı olduğu için mi?
Sadece o yüzden değil. Hatay depreminde vakıflar depremzedelere yardım için Kızılay ile işbirliği yapmak istediği zaman para ile çadır satmalarından, insanların bağışladığı ürünleri direkt ihtiyaç sahiplerine götürmek yerine kendi "markalarını" basarak göndermelerinden. Bağış veren insanların paralarını kendi beceriksiz akrabalarına yüksek maaşlı pozisyonlar için kullanmalarından vb.
Tolere
Uzman
Depremde hasarlı camide ailemle kalırken Kızılay başkanı çadırları parayla sattı. Isınmayı kömürcülerden tahta satın alarak (çuval çuval) sağladım. Bir de Kerem kınık in kızı genç bir çocuğa arabayla vurup öldürdü. Kız hala serbest! Bence israil boykot etmek gibi düşün. Ama İsrail'den daha kötülerini düşünerek.Kızılay firması hakkında çok olumsuz yorum alıyorum hocam. Acaba ak parti'ye bağlı olduğu için mi?
Kızılay firması hakkında çok olumsuz yorum alıyorum hocam. Acaba ak Parti'ye bağlı olduğu için mi?
Depremde çadır sattı para ile, ve zaten tadı iyi de değil.
Ama en iyisi avoya bence.
KINIK.