Emir Moderasyon Üyesi Moderatör Kritik Müdahale Uzmanı Rapor Bitirici Katılım 29 Aralık 2023 Mesajlar 1.493 Makaleler 9 Çözümler 56 Beğeniler 2.948 Yer Mersin | Lefkoşa 4 Haziran 2025 #1 Sürekli SMS gönderimlerinden sıkıldım. Aradığımda da hatları düşmüyor. SMS iznini nasıl iptal edebilirim? Not: İleti Yönetim Sistemi üzerinden Kızılay görülmemekte, o nedenle oradan iptal edemiyorum.
Sürekli SMS gönderimlerinden sıkıldım. Aradığımda da hatları düşmüyor. SMS iznini nasıl iptal edebilirim? Not: İleti Yönetim Sistemi üzerinden Kızılay görülmemekte, o nedenle oradan iptal edemiyorum.
Vavien. Bilgin Açılış Hamlesi İlk 1.000! Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 3.046 Makaleler 3 Çözümler 91 Beğeniler 5.331 4 Haziran 2025 #2 Edemezsiniz. Yaptığınız insanlığı cezasız bırakmıyorlar. Numara düşse bile kaldırdık diyorlar ama kaldırmıyorlar. İYS üzerinden şikayet etseniz dahi herhangi bir dönüş yapılmıyor.
Edemezsiniz. Yaptığınız insanlığı cezasız bırakmıyorlar. Numara düşse bile kaldırdık diyorlar ama kaldırmıyorlar. İYS üzerinden şikayet etseniz dahi herhangi bir dönüş yapılmıyor.
Blackraven Üstün Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 4.949 Çözümler 16 Beğeniler 8.202 Yer Diego Armando Maradona Stadyumu 4 Haziran 2025 #3 Arşive kaldırabilirsiniz böylece SMS gelse bile rahatsız etmez.