995

Uzman
istanbul-kizilayin-eski-b-156_2-41 (1).webp

İstanbul Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı, otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yayalar kaldırımda ilerlerken motorsikletin hızla yayalara doğru gelmesi sonucu 3 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olaydan görüntüler;

Gencecik, daha toy bir çocuk ölüyor ve cinayeti işleyen suçlu serbest kalıyor. Böyle bir adalet var mı? Olacak şey değil! Pes, adalet nerede?

Haber kaynakları;

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 65263

İstanbul Beykoz'da eski Kızılay Başkanı Kerem Kınık'ın kızı, otomobiliyle seyir halindeyken bir motosiklete çarptı. Kazada motosiklette bulunan 17 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Yayalar kaldırımda ilerlerken motorsikletin hızla yayalara doğru gelmesi sonucu 3 kişi de yaralandı. Gözaltına alınan otomobil sürücüsü Fatma Zehra Kınık, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olaydan görüntüler;

Gencecik, daha toy bir çocuk ölüyor ve cinayeti işleyen suçlu serbest kalıyor. Böyle bir adalet var mı? Olacak şey değil! Pes, adalet nerede?

Haber kaynakları;

O genç umarım hakkını bunlara helal etmez. Yapmayın cidden bu ülkeye ve bu millete yapılmaz bu.

Kazayı izledim kadın görünene göre suçlu. Soma'li Cumhurbaşkanı oğlu ya da bu adamın kızı olmasa haber değerimiz yok ne yazık ki. Ekipmanları da yokmuş maalesef. Allah rahmet eylesin. Eylem tok diye bir yazar parası vardı ve kaçtı oğluyla Interpol istediği kadar arasın burada cezasını çekecek mi?
Ben artık şaşırmıyorum ki ister zengin olsun olmasın adam eşini bıçaklayor 2 aya çıkıyor sonra gelip öldürüyor.

Hukumetle vs alakasi yok, yasa sacma sapan. Olumlu kazaya karisan adam bile ehliyetine el konulmadan arac kullanmaya devam edebiliyor bu ulkede. AKP ile alakasi olmasa da tutuksuz yargilanacakti yine.

Kaza videosunu izledim, otomobil sürücüsü suçlu gibi geldi bana. Sanki arabayı kullanmayı bilmiyormuş gibi bir çıkışı var anayola. Ölen gence yazık olmuş, ailesine sabır diliyorum. Jüri olsam kızı suçlu bulurdum.

Minecraft anarşi sunucusu gibi ülke, istediğini yapıyorsun ve 2 gram mevkin var ise hiçbir şey olmuyor ne kadar ironik. Umarım en kısa sürede Türkiye'ye atom bombası atılır da komple haritadan siliniriz, o süre de bunlarda içerisinde olur umarım.

Ne bekliyordunuz ki? İstedigin gibi adam oldur sonra hakime savsiya 3-5 para yedir. Disarida istedigin gibi gez. Ulke artik yasanilmaz bir yere donustu. Arap (:poop:) ulkelerinden bir farkimiz kalmadigini dusunuyorum.