Ben sesine ve karakterine bakiyorum. Kibar olmasi cok buyuk bir avantaj. Oyle beklediginiz gibi keko olmasini istemiyorum. Keko seven kizin kendi de kekodur. Takildiginiz kizlarin kalitesini sorgulayin bence. Keko gorunce erimiyoruz yani.
Birbirlerini buluyorlar iste. Herkes kendine yakisanla cikar. Ben belli irklardan erkekleri muhattap bile almiyorum. Ustteki elemanin attigi sac tirasi mesela red flag direkt.
Birbirlerini buluyorlar iste. Herkes kendine yakisanla cikar. Ben belli irklardan erkekleri muhatap bile almiyorum. Ustteki elemanin attığı saç tirasi mesela red flag direkt.
Hocam en çok zoruma giden şey; bende tip var, para var, çevre var. Ama gidiyorsun Allah’ın hanzosu 5 parasız dangalak gidiyor aylık maaş gibi altlarına aylık sevgili bağlıyorlar.
Seni kötülemek için söylemiyorum da birini bulamama sebebin bu işte. Herkeste kendine göre karizma vs. vs. Olur önemli nokta karşındaki insan senin hakkında bunları söylüyor mu? Söyleyen varsa zaten birini buluyorsun yoksa da alone devam.