İyi sosyaller. Türk kızları için en önemli şey gerçekten tip mi? Bir erkek ne kadar yakışıklıysa, o kadar değerli ve vazgeçilmez mi olur? Ortamlarda her ne olursa olsun en fazla ilgiyi o mu görür? Merak ediyorum yani. Sevgiliniz var diye veya kız olduğunuz için objektif olmaktan kaçınmayın, sizin doğrunuzu söyleyin. Mesela zeki ama orta tipli bir erkek mi daha çok ilgi görür, yakışıklı ama zihinsel olarak kendini geliştirmemiş bir erkek mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Görünüş her şey değildir ama ilk şeydir, demişler.
Görünüş her şey değildir ama ilk şeydir, demişler.
Sanırım doğru da demişler.
Belalı, manyağın teki olmak. Eriyorlar öylelerine çoğu kişi. Sonrası malum.
Tam olarak bu arkadaşlar.
Kızların da erkeklerin de bir çoğunun partner seçimi rezalet bu arada.
SF26
Üstün
Bu yüzden Türkiye'deyken asla ilişki kurmayacaksın. Benim ilişkim gibi bulacaksanız (İki taraf da göçmen ve hayatımın anlamının vatandaşlığı mevcut.) olabilir ama onun dışında çok ideal ilişki çıkmaz Türkiye'de.Tam olarak bu arkadaşlar.
Kızların da erkeklerin de bir çoğunun partner seçimi rezalet bu arada.
Paran olsun ve tabii mümkünse BMW'n olsun. O zaman herkes sana bakar.İyi sosyaller. Türk kızları için en önemli şey gerçekten tip mi? Bir erkek ne kadar yakışıklıysa, o kadar değerli ve vazgeçilmez mi olur? Ortamlarda her ne olursa olsun en fazla ilgiyi o mu görür? Merak ediyorum yani. Sevgiliniz var diye veya kız olduğunuz için objektif olmaktan kaçınmayın, sizin doğrunuzu söyleyin. Mesela zeki ama orta tipli bir erkek mi daha çok ilgi görür, yakışıklı ama zihinsel olarak kendini geliştirmemiş bir erkek mi?