Ben sesine ve karakterine bakiyorum. Kibar olmasi cok buyuk bir avantaj. Oyle beklediginiz gibi keko olmasini istemiyorum. Keko seven kizin kendi de kekodur. Takildiginiz kizlarin kalitesini sorgulayin bence. Keko gorunce erimiyoruz yani.

Çoğu zaten küçük yaştaki düşük sınıf insanların çocuğu oluyor.

Hayır değil. Kızlar için en önemli şey şu.

1759049910161.webp

Para önemli değil diyen zengindir, onlara çok itibar etme.
Tipmiş özgüvenmiş bunlar karın doyurmaz.
Kızların karnını doyurmalısın.

Kafana takma. Yolun sonunda bir sürü çift birbirinden nefret ederek ayrılıyorlar. Dert edilecek bir durum değil.
Hocam en çok zoruma giden şey; bende tip var, para var, çevre var. Ama gidiyorsun Allah’ın hanzosu 5 parasız dangalak gidiyor aylık maaş gibi altlarına aylık sevgili bağlıyorlar.

Evet tipe bakıyorlar. Bende tip var, karizma var, para var; öz güven yok, hitabetim iyi değil. O yüzden hiç kız arkadaşım veya sevgilim olmadı.

Seni kötülemek için söylemiyorum da birini bulamama sebebin bu işte. Herkeste kendine göre karizma vs. vs. Olur önemli nokta karşındaki insan senin hakkında bunları söylüyor mu? Söyleyen varsa zaten birini buluyorsun yoksa da alone devam.

Hayır değil elbette, tabii ki dış görünüm önemli ama bir insanın güzel bir birey olması da çok önemli. Bir insanın içi neyse dışına o yansır demişler.