Detaylar
Kim cevapladı?juliuscaesar
Uzman
Önce algını değiştirmen lazım. Konuşurken muhtemelen her detayı kafanda kuruyorsundur en çok heyecan yapmana sebep olan budur muhtemelen. Bununla birlikte daha fazla konuşman lazım, konuştukça normalleşir durum senin için. Öz güven çok önemli, bunun için kişisel bakımı aksatmamak lazım. Ayrıca her kızla konuşacak ve düzgünce anlaşacaksın diye bir şey de yok. Senin kafana uymayana yol ver gitsin yani takma. 10 kişiye yanaşırsın 2'si kafa dengi çıkar, onlarla arkadaşlığa falan devam edersin. Genel olarak en önemli noktalar bunlar. Kafanda kurma, çok düşünme, özgüvenini kazan, en önemlisi akışına bırak. Yani kafanın içinde ha bire hangi soruyu soracağını, hangi cevabı vereceğini düşünme. Anlık ne gelişiyorsa ona göre zıpla, konudan konuya atla mesela. Aklıma geldiği kadarıyla bunlar, geldikçe de yazarım veya başka soruların varsa cevaplarım
- Makaleler
- 3
Bu isler forumlarla, mahalle abileriyle, Google'la, yapay zekayla olmaz, delikanli gibi konusa konusa ogreneceksin.
losxy0
Yetkin
Arkadaşlar kızlarla iletişimim çok zayıf ve kötü, nasıl daha düzgün heyecanlanmadan konuşabilirim?
Karşı cinse fazla anlam yüklüyorsun, yalnızca onu etkilemek üzerine iletişim kuruyorsun ve sonuç olarak iletişimin zayıf kalıyor. Eğer ona kafanda fazla anlam yüklemezsen arkadaşça konuşmaya çalışırsan rahatça iletişim kurabilirsin.
Winner
Üstün
Aynı kaderi yaşıyoruz hocam.Bence tipin olmaz ise çok zor olabilir. Ben aşırı çirkinim. Okul hayatım ve iş hayatım boyunca bir kız bile merhaba demedi bana.
juliuscaesar
Uzman
Bence tipin olmaz ise çok zor olabilir. Ben aşırı çirkinim. Okul hayatım ve iş hayatım boyunca bir kız bile merhaba demedi bana. Bir "hi" bile demediler.
Çok yakışıklı buldukları erkeklerle sohbet açarlar genelde bu doğru ama eğer sen kişisel bakımını yapıyorsan çok aşırı düzgün bir tipe gerek yok. İllaki bulursun. Sen öyle diyorsun ama belki seni beğenenler oldu, onlar da senin gibi kendine güvenemedikleri için yazamadılar? Belli olmuyor. Kendinden eminsen, azıcık da öz güven varsa kontak kurmaya çalış hocam illaki arkadaşlık veya bir bağ kuran olur.
Özgüven ile alakalı değil ama şimdi kız arkadaş demek sorumluluk demek, hiç çekilmez. Tek tabanca süper bir şey.Çok yakışıklı buldukları erkeklerle sohbet açarlar genelde bu doğru ama eğer sen kişisel bakımını yapıyorsan çok aşırı düzgün bir tipe gerek yok. İllaki bulursun. Sen öyle diyorsun ama belki seni beğenenler oldu, onlar da senin gibi kendine güvenemedikleri için yazamadılar? Belli olmuyor. Kendinden eminsen, azıcık da öz güven varsa kontak kurmaya çalış hocam illaki arkadaşlık veya bir bağ kuran olur.
juliuscaesar
Uzman
Öz güven ile alakalı değil ama şimdi kız arkadaş demek sorumluluk demek, hiç çekilmez. Tek tabanca süper bir şey.
İçine kapanık veya rahatlığa alışmış olanlar genelde tek olmayı çok seviyor doğru. Yok işte kıza her saniye cevap yazacağım da, aricam da, ha bire buluşup bir şeyler yapacağız da diye düşünüp durur sonra da üşenir
Normal konuşun işte hocam. Sonra belirli bir süre tanıdıktan sonra birbirinizi sorun o zaman.