Ken Carson
Uzman
Standayken uygunluk hakkında bir şey dememişlerdi. Turist hattı istemiştim, bana liste gösterdiler, seçtim ve direkt hattı vermişlerdi.Gezerken nasıl kullanacağız ki?
Peki uygunluğunu nasıl bileceğiz?
Standayken uygunluk hakkında bir şey dememişlerdi. Turist hattı istemiştim, bana liste gösterdiler, seçtim ve direkt hattı vermişlerdi.Gezerken nasıl kullanacağız ki?
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin.Gezerken nasıl kullanacağız ki?l
Nasıl bir uygunluk sorunu oluyor ki onu anlamadım? Telefonun Yurtdışı hat destekleyip desteklememesi gibi mi?Gezerken kullanma Yiğit'cim. Otelde kullanırsın zaten 3 gün gideceksin ne gerek var para vermeye.
Müşteri hizmetlerini arayabilirsin.
Hayır hocam kullandığınız paket/tarifenin uygunluğu önemli. İlk baş bilmiyordum fakat müşteri hizmetleri öyle söyleyince ne alaka dedim.Nasıl bir uygunluk sorunu oluyor ki onu anlamadım? Telefonun Yurtdışı hat destekleyip desteklememesi gibi mi?
Örnek verebilir misiniz birkaç tane?Boşuna Turkcell'i zengin etme, otellerde WiFi kullanıp işini hallet derim.
Çevrimdışı harita uygulamaları var.
En kötü kafe internetlerine de bağlanabilirsiniz.
Tarihi yerlerde kafe pek olmuyor ya da yol üzerindeyken bağlanma şansımız olmuyor.
Birinizin turist paketinden alıp gezmeniz daha iyi olacaktır o zaman ama arkadaşın dediği uygunluk olayını anlamadım. Faturasız hatta nasıl bir uygunsuzluk olabilir ki?Tarihi yerlerde kafe pek olmuyor ya da yol üzerindeyken bağlanma şansımız olmuyor.