pawEn
Üstün
Turkcell'de yurtdışına açmak günlük 300, TurkTelekom'da 275TL'ymiş. Muhtemelen babamın hattını yurtdışına açacağız arada telefon görüşmesi yapması gerekiyor onun TR içindekilerle. @Ken Carson @michaelscofield
Turkcell'de tarifeyi yurtdışına taşıma tarifesinde KKTC kaldırılmıştı en son. Son gidişimde o yüzden hat almıştım ama varsa o daha mantıklı olur.Turkcell'de yurtdışına açmak günlük 300, TurkTelekom'da 275TL'ymiş. Muhtemelen babamın hattını yurtdışına açacağız arada telefon görüşmesi yapması gerekiyor onun TR içindekilerle. @Ken Carson @michaelscofield
Emin misiniz hocam? Biz konuşmuştuk ama kadının da ne dediği pek anlaşılmıyordu.Turkcell'de tarifeyi yurtdışına taşıma tarifesinde KKTC kaldırılmıştı en son. Son gidişimde o yüzden hat almıştım ama varsa o daha mantıklı olur.
Emin misiniz hocam? Biz konuşmuştuk ama kadının da ne dediği pek anlaşılmıyordu.
Hocam hangi ülkelerde geçerli kısmında Kıbrıs var mı? Sitenin linkini atabilir misiniz?Eki Görüntüle 136838
Sanırım siz de bu tarifeden bahsediyorsunuz. Bu tarife sitede gözüküyor ama uygulamada gözükmüyor. Eskiden uygulamada da gözüküyordu. Kullanmak istediğim zaman 400 liralik olan ve içinde KKTC olmayan paketi gösteriyor.
Eki Görüntüle 136839
İkisinde de aynı SMS'i yazarak aktif edebildiğinizi gösteriyor.
Avantaj'da Avrupa ülkeleri var. Ekstra'da Başka ülkeler var. Neye göre oluyor anlamadım.Hocam hangi ülkelerde geçerli kısmında Kıbrıs var mı? Sitenin linkini atabilir misiniz?
Kibris varmis, gerisi onemsiz suanlik.Avantaj'da Avrupa ülkeleri var. Ekstra'da Başka ülkeler var. Neye göre oluyor anlamadım.
Müşteri hizmetlerini aradığımda sormuştum. Uygulamada ne yazıyorsa o demişlerdi ama çok kafam karışmıştı. Uygulamadakinde sadece ekstra var ve onda da Kıbrıs yok. Çok karmaşık
Müşteri hizmetlerinin bir şey bildiği yok ya uygulamayla web sitesini aynı falan sanıyordur onlar hocam.Müşteri hizmetlerini aradığımda sormuştum. Uygulamada ne yazıyorsa o demişlerdi ama çok kafam karışmıştı. Uygulamadakinde sadece ekstra var ve onda da Kıbrıs yok. Çok karmaşık![]()