Klasörler Geç Açılıyor

35shg48

Çalışkan
Arkadaşlar selam. Windows 11 Home 23H2 kurulu orijinal.

M.2 SSD var PC'de. 16 RAM - 3060 - R5 3600

Klasöre basınca 2-3 saniye bekliyor sonra açılıyor.

Geri dönüşüm kutusuna sağ tık yapıyorum 5-10 saniye sonra geliyor.

Onun dışında PC hızlı.

Sorun neden kaynaklı olabilir?

Windows 11'in rezil Explorer hizmetinden kaynaklı bir durum. Eğer Windows 10'a geçersen sorunun çözülür.

Maalesef çözemeyeceğin bir durum Windows 11 ile alakalı tasarımı bu şekilde kötü bir Explorer hizmeti var,sistemim yeterli olmasına rağmen bende de oluyor bir bakıyorsun bazılarında olmuyor.
Windows 10'da yok mesela öyle bir durum birkaç gün önce 10'dan geçiş yaptım daha öncesinde 11'den 10'a dönmüştüm şimdi uğraşmamak için dönmüyorum yoksa dönerdim.

Enteresan durumlar bitmiyor Windows 11 de birde insanları zorla geçirmeye çalışıyorlar. Uzun süre Windows 11 kullandım hem 23H2 hem de 24H2 kullandım ama bu bahsettiğin geç açılma olayını pek yaşamadım. Genelde ortalama seri denebilecek seviyede açılıyordu ama bazen ağır açıldığı da oluyordu. Windows 10 kurduktan sonra bilgisayarın açılışından pencere açılışlarına kadar ne kadar seri olduğunu gördüm. Bunu bir tık belki sistem performans ayarlarından percere animasyon ayarlarını değiştirerek deneyebilirsin.

Windows 10 geçeceğiz o zaman.

Sevmiştim Windows 11 alıştım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…