Klasse Gear Pro ile Wraith Spirit of Aim arasında gerçekten önemli sayılabilecek bir fark var mı?

wallywestr

Başarılı
Arkadaşlar Wraith daha iyi mi diye sormuyorum dikkat edin. Wraith 2 katından fazla fiyata sahip tabii ki daha iyi. Benim sorum, çok üst ranklarda oynamayan eğlencesine FPS oyunları ve diğer her türlü oyun türünü oynayan casual bir oyuncu için 2 katı farka değecek gerçekten aşırı hissedilen bir fark olur mu? %2 daha iyi kayıyor, %5 daha dayanıklı gibi ufak farklarsa yarı fiyatındaki Klassegear Pro 90x40 modelini alır geçerim sonuçta fiyat farkı aşırı bişey olursa da tekrar alırım ama aradaki fark 2 kata değecek ciddi bir farksa Wraith alacağım

Kayma vb. daha rahat, kontrol sağlama gibi şeyler de daha kolay ve rahat oluyor kaliteli padde. Yani ister profesyonelce oynamayın, ister oynayin, fark var. Gündelik kullanımda bile fark var. Skatez değiştirdim ben, mesela elim daha az yoruluyor mouse'u kullanirken artik. Sadece bir örnek. Ufak şeyler bazen çok şey değiştirir.

90x40 olarak Klasse Pro yerine Wraith Deskmat öneririm bu arada.

Klasse kullandım. Ondan sonra Wraith ace aldım. Hissiyat olarak çok fazla fark var. Doğal olarak. Tabii ben FPS oyunlarını yüksek ranklarda oynuyorum. Klasse yeterli olabilir senin için. Fakat çok hızlı kirleniyor. Aşırı rekabetçi olmadığınız için değerlendirilebilir bence. Ama yukarıda cevap veren hocalarım benden daha bilgililer.

Peki Wraith Deskmat ile Spirit of aim arasında ciddi ve 2 katı farka değecek bir fark var mı hocam

Wraith her konuda çok daha iyi. Farka değer.
peki sizce normal klasik siyah mousepad kullanan biri (control mu sayılıyorlar hibrit mi bilmiyorum), hibrit mi almalı speed mi? Speed daha kolay kayıyor diye kolumu rahatlatır gibi geliyor ama R6 veya Valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı diye çekiniyorum. 1600 Dpi kullanıyorum Valoda 0.3 sens R6 da ise 0.5-0.6 civarında sens kullanıyorum

kirlenme olarak ne kadar farkları var? wraith’in beyaz rengini kullanıp sararma yaşayanlar var mış forumda gördüm. siz hangi renk kullanıyordunuz

Klasse Gear Pro diyorsan 90X40 olarak onu karşılığı Wraith üzerinde Jungle Maze Deskmat modeli. Eğer çok pahalı br ürün almak istemiyorsan Jungle Maze hem klasse'den daha kaliteli hemde fiyat farkı çok değil.

Beyaz renk alacağın her pad duruma göre sararıp kirlenebilir. Hiçbir beyaz padde sararma olmaz diyemezsin çünkü kumaş bu. Kullanıma göre kıyafet gibi dikkatli kullanman gerekli.

Mavi aldığımda da aynı şey yaşanır mı? Çünkü dürüst olmak gerekirse sürekli temizleyeceğimi düşünmüyorum. Ayrıca sizce de Wraith deskmat ve spirit of aim arasında x2 farka değecek bir fark var mı eğer kullandıysanız

Valorant gibi oyunlarda sıkıntı çıkarır mı diye çekiniyorum.

Çıkarmaz.

Wraith soa yok bende Wraith ace var. Klassenin siyahı vardı 2 günde kirleniyordu. Şu an ki toz tutmuyor. Ayda 1 temizliyorum yetiyor. Soa beyaz olan modelde sararma var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…