Ozi2658

Becerikli
Merhaba,

Yeni bir mouse pad alacağım, 2 sene önce aldığım Razer Golithous adlı ufak bir mouse padi Razer DeathAdder V3 Pro ile kullanıyorum. Bence hakkını vermiyor farenin ve ben de yeni bir mouse pad arayışındayım. Şu an anlık olarak bir karta sahip olmadığım için rahatlıkla internetten alışveriş yapamıyorum. Eğer Klasse Longteng Huoyun alırsam yakınım sipariş verebilir fakat Wraith'in kendi sitesinden almasını istersem alacağını düşünmüyorum.

Sizce bu iki mouse pad arasında bir fark var mı? Bir de Klasse Blitz Speed Series mouse pad hakkında ne düşünüyorsunuz? Fazla inceleme bulamadım fakat Speed istediğim için pek karar veremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Longteng'den Spirit of Aim Speed'e geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki Spirit of Aim bariz daha iyi. Longteng gibi zeminde kaymıyor, iyi tutunuyor. Speed yüzeyi yatayda ve dikeyde aynı hassasiyette. Birçok mouse padde yatayda ve dikeyde kayganlık farklı ve buna alışamadım. Spirit of Aim'de yatay ve dikeydeki aynı kayganlık seviyesi bayağı rahat oluyor. 1 yıl oldu sanırım ve hala ilk günkü kondisyonunda Spirit of Aim Speed mouse pad. Fare skatezi olarak Xraypad Jade Dot skatezleri öneririm. ATK Blazing Sky X1 Pro Max faremde fark yarattı.
Geçen gün komşum da Spirit of Aim Speed mouse pad aldı. Faresi kablosuz ucuz Bloody farelerdendi. Ben de faresinin skatezlerini söküp Xraypad Jade Dot skatezlerini taktım. Fare uçtu resmen. Adam PUBG oynar. Yakın mesafede silah sekmesini kolaylıkla toparlayıp rakibi deşiyorum diyor.
İyi bir mouse pad ile skatezi desteklersen daha verimli olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Yeni bir mouse pad alacağım, 2 sene önce aldığım Razer golithous adlı ufak bir mouse padi Razer DeathAdder V3 Pro ile kullanıyorum. Bence hakkını vermiyor farenin ve ben de yeni bir mouse pad arayışındayım. Şu an anlık olarak bir karta sahip olmadığım için rahatlıkla internetten alışveriş yapamıyorum. Eğer klasse longteng huoyun alırsam yakınım sipariş verebilir fakat Wraith'in kendi sitesinden almasını istersem alacağını düşünmüyorum.

Sizce bu iki mouse pad arasında bir fark var mı? Bir de klasse Blitz Speed series mouse pad hakkında ne düşünüyorsunuz? Fazla inceleme bulamadım fakat Speed istediğim için pek karar veremedim. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kensei Katana al geç. İkisini de ikiye katlar.

Son düzenleyen: Moderatör: