xulnn

Becerikli
Yer
Tekirdağ
Aslında öyle spesifik bir sıkıntı değil. Mouse Pad'i alalı 7-8 ay olacak ve hiç yıkamadım. Yıkamamamın sebebi zamanında Razer Gigantus V2 Large Mousepad'imi büyük ihtimalle herkesin atacağı "Mousepad nasıl yıkanır?" videosunu birebir takip edip nasılsa anti-slip özelliğini mahvetmem.

O yüzden mousepade zarar vermeden nasıl tekrar eski hali gibi tertemiz yapabilirim? Bana yardım edin efendiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Firma dezenfektan sprey(kumaş spreyi) sıktıktan sonra mikrofiber bez ile nazikçe silin diye önermiş. Bence yıkamak bu mouse pad'in yüzeyine zarar verecektir. Genellikle 200-500 ₺ bandına satılan 90x40 veya 80x30 gibi geniş mouse padler gibi %70 speed %30 control gibi bir yüzeyi yok. Onlarda yıkayınca yüzeyin bozulduğunu hiç görmedim. Eğer malzeme kötüyse şişme yaşanıyor. Bence o ürünleri de şişme yaşanmasın diye haldur huldur yıkamak doğru değil.

2025-05-29_18-20.webp

Firma dezenfektan sprey(kumaş spreyi) sıktıktan sonra mikrofiber bez ile nazikçe silin diye önermiş. Bence yıkamak bu mouse pad'in yüzeyine zarar verecektir. Genellikle 200-500 ₺ bandına satılan 90x40 veya 80x30 gibi geniş mouse padler gibi %70 speed %30 control gibi bir yüzeyi yok. Onlarda yıkayınca yüzeyin bozulduğunu hiç görmedim. Eğer malzeme kötüyse şişme yaşanıyor. Bence o ürünleri de şişme yaşanmasın diye haldur huldur yıkamak doğru değil.

Eki Görüntüle 151344
Artisan'ları bile duşta yıkıyorlar hocam zarar gelmez normal bir şekilde soğuk suda yıkanırsa. Çamaşır makinesine atanlar var, o daha sıkıntı, kabarıyor dokusu. Kumaşı ayrılıyor bütünlüğünden. Mikrofiber bez ile silmek çok etkili olmaz, yüzeyini almış olursunuz sadece.

Şu an zaten yıkadım ve kurumada. İnşallah GG olmamıştır. Fiyatlara baktım da 1200 TL mi ne olmuş tanesi.

Düzenleme: Kurumuş, rahat ve güzel. Anti-slip hala var ama az buçuk gitmiş. Sağlık olsun, yemin ediyorum aylardır ilk defa beyaz kısımlarının cidden beyaz olduğunu farkettim.

Son düzenleme: