Yer
İstanbul
Bugün KEYMO'nun videosuyla KlasseGear'ın yeni mouse çıkaracağını öğrendik diğer rakiplerine göre biraz geç kaldılar ancak umarım W1'e göre güzel mouse yapmışlardır. Geç olsun güç olmasın.

Fiyat: Bilinmiyor.

Ön sipariş indirimi ihtimali için KlasseGear'ın sitesinin alt kısmında mailinizi kaydettirmeyi unutmayın.

1771104268885.webp

Nordic MCU ve 3950 sensör olursa bu fiyatlar imkansız. O fiyatlara anca Beken MCU 3395 sensör gelir.
Benim için sorun değil, onlar olsa da olur ama hali hazırda o donanımlara sahip mouselar da var zaten elimde. Daha iyi donanımlısını uyguna almak istiyorum. Piyasada bir yığın mouse üreticisi olduğu için rekabet yaratmak istiyorlarsa fiyatta rekabetçi olsun isterim. Bir de 2K 4K 8K gibi şeyler de bana gerekli değil. Kronik sorunu olmasın, tuşlar ve tekerlek cortlamasın, batarya kapasitesi yüksek olsun yeter.

Benim için sorun değil, onlar olsa da olur ama hali hazırda o donanımlara sahip mouselar da var zaten elimde. Daha iyi donanımlısını uyguna almak istiyorum. Piyasada bir yığın mouse üreticisi olduğu için rekabet yaratmak istiyorlarsa fiyatta rekabetçi olsun isterim. Bir de 2K 4K 8K gibi şeyler de bana gerekli değil. Kronik sorunu olmasın, tuşlar ve tekerlek cortlamasın, batarya kapasitesi yüksek olsun yeter.
Daha donanımlı mouse almak istiyorsanız mecbur pahalı olacak. Bunun üstüne bir sürü masraf oluyor vergi vs. vs. Rekabet yaratmada bir yere kadar, dediğim gibi 1500 liraya Nordic MCU ve 3950 sensör gibi şeyler imkansız. Ancak batarya, encoder, switch gibi parçalar kaliteli seçilebilir tabii.

Bakalım nasıl olacak. Wraith'ten daha çok güveniyorum. Wraith diğer rakiplerine bakmadan etmeden tamamen kendi kafasına göre çıkardığını düşünüyorum W1'i. Farenin kendisi iyi olmayınca ne yapayım ben mükemmel ve eşsiz gözüken Dongle'ı? Umarım Klasse elini yüzüne bulaştırmaz.

Bakalım nasıl olacak. Wraith'ten daha çok güveniyorum. Wraith diğer rakiplerine bakmadan etmeden tamamen kendi kafasına göre çıkardığını düşünüyorum W1'i. Farenin kendisi iyi olmayınca ne yapayım ben mükemmel ve eşsiz gözüken Dongle'ı? Umarım klasse elini yüzüne bulaştırmaz.

Kesinlikle. Son 2 yılda Wraith ve W1'i ünlü eden tamamen Tiktok/İnstagram "setup" kanalları ve bunlarda çocuklar, Wraith sponsor oluyor saçma sapan ürün videoları çekiyorlar. Bu videoları gören diğer çocuklarda bilmeden etmeden "AAA baba şu fareyi şu klavyeyi alalım mı?" diye hemen koşuyor. W1 tamamen görünüm, onun dışında hiçbir şey.

Çoğunlukla Wraith'ten alışveriş yapmamaya çalışıyorum fakat bazen muhtaç kalabiliyoruz çünkü bazı ürünleri sadece onlar getiriyor tek alışverişim skatez olmuştu. Bir şirket koskoca Maono'nun mikrofon kollarıyla neden aynı fiyatta mikrofon kolu çıkarır ki? Kendi ürününün satılmasını istiyorsan fiyatını düzgün belirleyeceksin, giderim koskoca ses konusunda profesyonel marka olan maono veya Fifine kol alırım daha iyi.

Wraith bu kadar büyümeyi hiçbir zaman hak etmedi. Klasse, ulugames gibi rakiplerin çıkmasıda çok güzel. Ayrıca umuyoruz ki klasse çok güzel bir mouse çıkarsın parasının sonuna kadar hak ediyor, helal olsun diyebilelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle. Son 2 yılda Wraith ve W1'i ünlü eden tamamen Tiktok/İnstagram "setup" kanalları. Bu videoları gören çocuklar bilmeden etmeden "AAA baba şu fareyi şu klavyeyi alalım mı?" diye hemen koşuyor. W1 tamamen görünüm, onun dışında hiçbir şey.

Çoğunlukla Wraith'ten alışveriş yapmamaya çalışıyorum fakat bazen muhtaç kalabiliyoruz çünkü bazı ürünleri sadece onlar getiriyor tek alışverişim skatez olmuştu. Bir şirket koskoca Maono'nun mikrofon kollarıyla neden aynı fiyatta mikrofon kolu çıkarır ki? Kendi ürününün satılmasını istiyorsan fiyatını düzgün belirleyeceksin, giderim koskoca ses konusunda profesyonel marka olan maono veya Fifine kol alırım daha iyi.

Wraith bu kadar büyümeyi hiçbir zaman hak etmedi. Umuyoruz ki klasse çok güzel bir mouse çıkarsın parasının sonuna kadar hak ediyor, helal olsun diyebilelim.

Kesinlikle katılıyorum bütün setupcular bildiğini sanıp Wraith'i övüp glazeliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör: