- Makaleler
- 1
Rengini beğenmeyebilir başka ne önerirsiniz hocam?
RT80.
Rengini beğenmeyebilir başka ne önerirsiniz hocam?
Konu açmanız daha sağlıklı olur.Rengini beğenmeyebilir başka ne önerirsiniz hocam?
Daha geçen takipçileri tepki gösteriyordu ekran kartın neden bu kadar kötü diye, kendisi güçlü ekran kartına ihtiyacım yok sadece Valorant oynuyorum dediydi. Şimdi gitmiş 5090 almış. Acaba hangi ve kimin parasıyla? (Wraith'ten aldığı bedava parçaları satarak.)
Komik...
Daha geçen takipçileri tepki gösteriyordu ekran kartın neden bu kadar kötü diye, kendisi güçlü ekran kartına ihtiyacım yok sadece Valorant oynuyorum dediydi. Şimdi gitmiş 5090 almış. Acaba hangi ve kimin parasıyla? (Wraith'ten aldığı bedava parçaları satarak.)
"İçerikte kullanılan chipset hakkında şu an için üretici firma tarafından herhangi bir bilgi paylaşılmamıştır. Konuya ilişkin bilgi talebimiz üretici firmaya iletilmiştir. Gerekli bilgiler üretici firma tarafından temin edildiğinde, web sitemiz üzerinden paylaşıyor olacağız."Zaten Wraith'in kendi markasıymış. Instagram yorumlarında öyle yazmışlar.
Ürettirdikleri ürünü mü bilmiyor bunlar? Ne demiş Wraith üreticiye? "Şu okuma hızında şu yazma hızında PCIe 4.0 bir NVMe SSD üretin size zahmet." falan mı?
Çok komik olay gerçekten ya.
Shopify sahte yoruma izin vermediği için (en azından ben öyle biliyorum), setupçılara beleş SSD gönderip yorumda kasıyor Wraith abim (!)
Eki Görüntüle 227236
Ciddi ciddi SSD'leri alanlar var birde.![]()