ranxiee Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 41 14 Ekim 2024 #1 Bunu yapmak mümkün mü? Klavyem: Razer Blackwidow V3 Fare: Razer cobra RZ01. Anakart: MSI B650 Gaming Plus. Fanlar ARGB ile anakarta bağlı MSI uygulamasından kontrol edebiliyorum.
Bunu yapmak mümkün mü? Klavyem: Razer Blackwidow V3 Fare: Razer cobra RZ01. Anakart: MSI B650 Gaming Plus. Fanlar ARGB ile anakarta bağlı MSI uygulamasından kontrol edebiliyorum.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 14 Ekim 2024 #2 ranxiee dedi: Bunu yapmak mümkün mü? Klavyem: Razer Blackwidow V3 Fare: Razer cobra RZ01. Anakart: MSI B650 Gaming Plus. Fanlar ARGB ile anakarta bağlı MSI uygulamasından kontrol edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkün. OpenRGB ile şansınızı deneyin.
ranxiee dedi: Bunu yapmak mümkün mü? Klavyem: Razer Blackwidow V3 Fare: Razer cobra RZ01. Anakart: MSI B650 Gaming Plus. Fanlar ARGB ile anakarta bağlı MSI uygulamasından kontrol edebiliyorum. Genişletmek için tıkla... Mümkün. OpenRGB ile şansınızı deneyin.
KS KS ranxiee Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 41 14 Ekim 2024 #3 AMG GOAT dedi: Mümkün. OpenRGB ile şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... OpenRGB Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software openrgb.org Bundan bahsediyorsunuz değil mi? AMG GOAT dedi: Mümkün. Openrgb ile şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımdaki parçaları görmüyor sadece klavyeyi görüyor.
AMG GOAT dedi: Mümkün. OpenRGB ile şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... OpenRGB Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software openrgb.org Bundan bahsediyorsunuz değil mi? AMG GOAT dedi: Mümkün. Openrgb ile şansınızı deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarımdaki parçaları görmüyor sadece klavyeyi görüyor.
AMG GOAT Üstün İlk 1.000! Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 7.352 Makaleler 2 Çözümler 34 Beğeniler 6.359 Yer Denizli 14 Ekim 2024 #4 ranxiee dedi: OpenRGB Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software openrgb.org Bundan bahsediyorsunuz değil mi? Hocam bilgisayarımdaki parçaları görmüyor sadece klavyeyi görüyor. Genişletmek için tıkla... O her parçayı desteklemiyor. Tek, tek ayarlaması lazım sanırım. Belki daha iyi yöntemi vardır.
ranxiee dedi: OpenRGB Open source RGB lighting control that doesn't depend on manufacturer software openrgb.org Bundan bahsediyorsunuz değil mi? Hocam bilgisayarımdaki parçaları görmüyor sadece klavyeyi görüyor. Genişletmek için tıkla... O her parçayı desteklemiyor. Tek, tek ayarlaması lazım sanırım. Belki daha iyi yöntemi vardır.
KS KS ranxiee Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 41 14 Ekim 2024 #5 AMG GOAT dedi: O her parçayı desteklemiyor. Tek, tek ayarlaması lazım sanırım. Belki daha iyi yöntemi vardır. Genişletmek için tıkla... Sizin bildiğiniz yokmu başka?
AMG GOAT dedi: O her parçayı desteklemiyor. Tek, tek ayarlaması lazım sanırım. Belki daha iyi yöntemi vardır. Genişletmek için tıkla... Sizin bildiğiniz yokmu başka?
EmirhanRadicus Üstün Katılım 26 Mayıs 2024 Mesajlar 1.917 Makaleler 1 Çözümler 20 Beğeniler 1.500 14 Ekim 2024 #6 @ranxiee, SignalRGB denenebilir.
KS KS ranxiee Başarılı Katılım 10 Ocak 2024 Mesajlar 102 Beğeniler 41 20 Ekim 2024 #7 EmirhanRadicus dedi: @ranxiee, SignalRGB denenebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü ben buldum, Synapse uygulamasından MSI Center seçerek aynı renk yapılabiliyor.
EmirhanRadicus dedi: @ranxiee, SignalRGB denenebilir. Genişletmek için tıkla... Hocam çözümü ben buldum, Synapse uygulamasından MSI Center seçerek aynı renk yapılabiliyor.