OneHeda

Gelişen
Daha önce ofis faresi veya ucuz, marketten alınan çöp oyuncu fareleriyle oyun oynayan birisi olarak son zamanlarda kendime bir set dizmeye karar verdim. Geçenlerde de tam Superlight 2 alacakken bir daha düşüneyim dedim. Mouse hakkında az çok fikir sahibi oldum ama klavye ve kulaklık konusunda hiçbir fikrim yok. Mouse olarak da scyrox V8 düşünüyorum. Bütçe olarak pek sıkıntım yok ama dediğim gibi daha önceden bu tarz yüksek seviye ekipman kullanmadığım için aşırı pahalı şeylere gerek olmadığı kanaatindeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye olarak bağlantıdaki ürünü öneririm.

Kulaklık olarak da HyperX Cloud 3 kablolu veya kablosuz size kalmış.

Ekstra olarak mousepad olarak şu ürünlerden birini öneririm.

Skatez stoğa gelirse Universal Dot olanından alın.

Klavye olarak bağlantıdaki ürünü öneririm.

Kulaklık olarak da HyperX Cloud 3 kablolu veya kablosuz size kalmış.

Ekstra olarak mousepad olarak şu ürünlerden birini öneririm.

Skatez stoğa gelirse Universal Dot olanından alın.

Cloud 3 önermem. Neye dayanarak önerdiğinizi de anlamadım. İyi bir kulaklık değil.

Kulaklık:

Mouse:

Klavye:

Fiyatı fazla gelirse bende W75 öneririm.

Yukarıda mousepadde önerilmiş öneriyor muyuz bilmiyorum ama gerekiyorsa bunu öneririm:

@Smmmhunter Cloud III sadece müzik performansı olarak kötü diye biliyorum ama neden önermediğinizi anlatabilir misiniz hocam. Bilmediğim bir şey varsa öğrenmiş olurum bende.

Kulaklık:

Mouse:

Klavye:

Fiyatı fazla gelirse bende W75 öneririm.

Yukarıda mousepadde önerilmiş öneriyor muyuz bilmiyorum ama gerekiyorsa bunu öneririm:

@Smmmhunter Cloud III sadece müzik performansı olarak kötü diye biliyorum ama neden önermediğinizi anlatabilir misiniz hocam. Bilmediğim bir şey varsa öğrenmiş olurum bende.
Cloud 2'den sonra hüsran oldu. Cloud 3'e geçen ne kadar kişi gördüysem yarısından çoğu iade etti. Attığınız Nova 5 de iyi bir kulaklık fakat HS80, Nova 7 ve üstüne hitap ettiğinden daha mantıklı olur.