Real

Başarılı
"Vooka Trol Red Switch %60" Klavye kullanıyordum, Oyun oynarken bazı tuşlar sebepsizce basmamazlık yaptı, Sebebini araştırırken Parfüm sıkmanın geçirebileceğini gördüm, Parfümü tuşa ve klavyeye sıktığımda basmamazlık sorunu düzelmiş oldu, Fakat bir süre sonra nedense bastığım tuşların + kısmının etrafı kırıldı. Ne yapabilirim? Bilgisayarcı tuşları yapıştırıp düzeltebilir mi? ya da tuşları satılıyor mudur?

Switch'i kırıldı değil mi? Keycaps ise bulunur gibi bir şekilde. Switch için yapışkan falan iş yapmaz. Switch'in lehimini söküp yeni Switch lehimlemek lazım. Yalnız lehim yaparken dikkatli olmalı. PCB'ye zarar verirseniz o klavyeden artık bir cacık olmaz.

Switch'i kırıldı değil mi? Keycaps ise bulunur gibi bir şekilde. Switch için yapışkan falan iş yapmaz. O klavyede Switch'ler lehimli. Switch'in lehimini söküp yeni Switch lehimlemek lazım. Yalnız lehim yaparken dikkatli olmalı. PCB'ye zarar verirseniz o klavyeden artık bir cacık olmaz.

Hem Tuş hem Switch kırıldı açıkçası. Switch bir şekilde Lehim makinesiyle halledilir diye düşündüm de tuş için ne yapacağım.

Keycaps demişsiniz, Nereden bulunuyor bunlar?

İnternette set olarak satılıyor. İhtiyacınıza göre aratabilirsiniz. Örnek ürün olarak ekledim, almak zorunda değilsiniz. Çok daha ucuza bulunabilir.

Direkt Klavye'nin fiyatı bu rakamlarda zaten, uyup uyamayacağını da bilmiyorum. Sadece 4-5 tuş için bu kadar vermeye değer mi bilmiyorum.

Ama tuş takımının en çok benzediği bunu buldum, Switch'leri çözebilirsem alıp takacağım. Switch'leri nasıl lehimleyebileceğim hakkında bilginiz varsa, benimle paylaşabilir misiniz? YouTube Videosu'da olur ki yanlış yapmayayım.

Deodorant'ı YouTube'dan görmüştüm.

Direkt Klavye'nin fiyatı bu rakamlarda zaten, uyup uyamayacağını da bilmiyorum. Sadece 4-5 tuş için bu kadar vermeye değer mi bilmiyorum.

Akakçe'den kısaca baktım. Aynı fiyatta ben bundan alırdım açıkçası. Sizdeki klavye beyaz olan versiyonsa tam denk gelmiş.

360TL.

Yalnız klavye düzeni olarak kontrol edin. İhtiyacınız olan harfler bu düzende olmayabilir. UK düzende ne var ne yok tam hakim değilim.

Akakçe'den kısaca baktım. Aynı fiyatta ben bundan alırdım açıkçası. Sizdeki klavye beyaz olan versiyonsa tam denk gelmiş.

360TL.

Yalnız klavye düzeni olarak kontrol edin. İhtiyacınız olan harfler bu düzende olmayabilir. UK düzende ne var ne yok tam hakim değilim.
Beyaz ama bu %60 değil maalesef. Attığımı seçmemin sebebi kullandığımın tamamen aynısı olması.

Beyaz ama bu %60 değil maalesef. Attığımı seçmemin sebebi kullandığımın tamamen aynısı olması.

%60 olmasına gerek yok. Fazla olan tuşları kullanmazsınız. İkisi arasında fark olarak ne gördüğünüzü anlamadım. Attığınız sette UK dizilim. Benim hatırladığım bu T60 olanların bazılarına sonradan baskı ile "ğ" gibi karakterleri işlemişlerdi. UK düzende yok bu karakterler bunlar tabii.