Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Aydın Kuşadası
Merhaba.

Ben Helldivers 2 oynuyordum ve biraz sinirlenince tabii klavyenin tüm tuşlarına bastım, pek bir şey olmadı ama birkaç dakika sonra Windows'u açmaya çalıştım ama açamadım. Oyuna tekrar gireyim dedim ama ALT tuşu Windows gibi çalışıyordu, internette biraz araştırma yaptım fakat çözüm bulamadım.

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Klavyem Rampage Enigma 75 modeli.

Teşekkürler.

Çözüm

Yardımınız için teşekkürler denememiştim ama şimdi biraz daha araştırdım ve çözümü buldum benim gibi böyle sorun yaşayanlar için çözümü alta bırakıyorum.

Çözümü: İlk önce klavyenin USB'sini çıkardıktan sonrasında 10-20 saniye boyunca FN+ESC basılı tuttum ve klavyenin USB'sini yeniden takıp FN+Win'i 5-10 saniye tuttum ve oldu.
Emin değilim ama klavyede Win/Mac dizilimi olabiliyor, klavyenin yazılımı varsa bir bakın. Mac düzenine geçtiğinde yaşamıştım aynısını.

Yardımınız için teşekkürler denememiştim ama şimdi biraz daha araştırdım ve çözümü buldum benim gibi böyle sorun yaşayanlar için çözümü alta bırakıyorum.

Çözümü: İlk önce klavyenin USB'sini çıkardıktan sonrasında 10-20 saniye boyunca FN+ESC basılı tuttum ve klavyenin USB'sini yeniden takıp FN+Win'i 5-10 saniye tuttum ve oldu.

Çözüm