1163

Başarılı
Ne zaman oldu bilmiyorum ama "-" tusunu kulandıgımda zor basıldıgını hatta icinde kaldıgını fark ettım. Keycapleri çıkarıp kontrol ettıgımde Switch'lerin icinde kırmızılıklar oldugunu gördüm. Klavye hotfix değil Switch'ler cıkmaz sanıyorum. Arkasındaki USB girişinde de temassıslık vardı icini acmam durumumda temizleyebilir miyim? Acmısken USB girisine de bakarı diye dusundum. Sizce bu durumda ne yapılmalı?

imagy-image.webp

Açıp kontak spreyi ve diş fırçası ile temizleyebilirsin.

İcine 1 damla su damlattım bırkac kere basınca duzeltı :D. Icını acmaya cok usendım. Cok kullanmadıgım bir tus zaten eger sık kullanılan bir tus olsaydı belki ama USB işi hala aklımda.

İcine 1 damla su damlattım bırkac kere basınca duzeltı :D. Icını acmaya cok usendım. Cok kullanmadıgım bir tus zaten eger sık kullanılan bir tus olsaydı belki ama USB işi hala aklımda.
Su gelecek vadeli çözüm değil. WD40 veya Devre kontak spreyi (Tiner yağ bazlı) sıkarsanız daha iyi çözüm olacaktır. (WD-40 Devre için sağlıklı mı bilmiyorum)

Su kireçlenme yaptırır, WD40 yağlı bırakır, en iyisi kontak spreyidir.

Son düzenleyen: Moderatör: