Scania V8
Uzman
500 GB M.2 SSD'm artık bana yetmiyor ve depolama için A520M-K V2 anakartımın PCI-e X1 yuvasına dönüştürücü ile M.2 SSD alacağım. Bayağı detaylı bir araştırma yaptım ve en sonunda bu SSD'ye karar verdim. NAND yongasında 3D NAND ve TLC NAND yer alıyor. Önbellek tipi ise SLC yani DRAM'siz. Yazma ömrü de 600 TBW.
www.gaming.gen.tr
Ama aklımda şöyle bir soru daha var: 1.500 TL daha koyup geleceğe yönelik olarak ileride bilgisayar değiştirme ihtimalime karşılık bu SSD'yi de düşünüyorum.
www.gaming.gen.tr
Daha fazla yazma ömrü ve DRAM destekleyen önbellek. Ama bu SSD'yi alırsam bütçemi aşmak zorunda kalacağım. Ne yapmalıyım?
KLEVV Cras C715 1TB NVMe PCIe Gen3 x4 Okuma 3200MB – Yazma 2000MB M.2 SSD (K01TBM2SP0-C7T) - 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Zorlu iş yükünüze kolayca ayak uyduran hızlı ve istikrarlı sistem performansını deneyimleyin.
Ama aklımda şöyle bir soru daha var: 1.500 TL daha koyup geleceğe yönelik olarak ileride bilgisayar değiştirme ihtimalime karşılık bu SSD'yi de düşünüyorum.
Corsair MP600 PRO NH 1TB PCIe Gen 4.0 x4 M.2 SSD
Oyunları yükleyin, Windows’u başlatın, dosyaları açın ve aktarın, hepsi her zamankinden daha hızlı.
Daha fazla yazma ömrü ve DRAM destekleyen önbellek. Ama bu SSD'yi alırsam bütçemi aşmak zorunda kalacağım. Ne yapmalıyım?