Ben yıllardır Daikin'in alt markası olan Kaira'yı kullanıyorum. Genelde klima gurmeleri F/P arayanlara ilk bu klimayı önerir. 28 m2 yaşam alanım var. 25 derece buzhane gibi yapıyor. Evde doğalgazım yok. Kışın da onunla ısındım.

Daikin bu işin babası galiba hocam. Baya iyi diyorlar. Ama parası tuzlu sanırım.

Arçelik-Beko önerebilirim. LG ile ortak çalışıyorlar ve neredeyse 3 yıldır 18.000 BTU'luk Beko klima kullanıyorum, gayet güzel çalışıyor.

Daikin, Mitsubishi falan bu işin piri ama 10 metrekarelik oda için bütçeyi aşmaya değmez bence. Diğer markalar da gayet güzel iş görecektir.

Ayrıca vakum konusu araştırmadıysanız kesinlikle araştırın. Klimanın ömrü ve perfomansı için çok önemli bir konu. Adem Helvacı
YouTube kanalında güzel anlatıyor bu konuyu. Servislerin vakum yalanlarına kanmayın.

Daikin bu işin babası galiba hocam. Baya iyi diyorlar. Ama parası tuzlu sanırım.

Mitsubishi bir numara, Daikin iki hocam. Japonlar bu işi yapıyor. Kaira piyasadaki en ucuz klima diye biliyorum. Ben aldığımda öyleydi. Yazdığınız markaların çoğu ve Kaira aynı fabrikada, aynı Midea iskeleti üzerine üretiliyor. Yani bir modelin muadili olanların çoğu aynı temele sahip. Bosch vs. hepsinin klimasını Midea üretiyor. En azından alt modelleri.