sinababalik

Uzman
Bilgisayarda toplamda 3 adet SSD takılı ama boot seçeneğinde sadece Boot optionda 1 adet Windows boot manager gözüküyor. Diğer SSD'leri görmek için bir ayar mı açmam gerekiyor? Diğer SSD'ye Windows'u aktardım, onu kullanmak istiyorum.

@sinababalik, @Recep Baltaş

Son düzenleme:
O zaman fotoğraflarınızı falan yedekliyorsunuz, ardından Windows 11'i ISO olarak indiriyorsunuz.

Aşağıdaki rehberdeki gibi USB hazırlayıp kurulumu başlatıyorsunuz.

Disk seçme alanında olan her şeyi silin, tek tek tıklayıp sil deyin.(Normalde videoda oradan devam eder, siz etmeyin)

Sistemi kapatın, Windows kurmak istediğiniz disk dışındaki 2 diski sistemden sökün 1 disk kalsın.

Sonra videodaki gibi kurulumu yapın, Windows kurulunca diğer 2 diski geri takarsınız sisteme.

(Bu iki disk takınca ilk aşamada görünmez, disk yönetimine gelip harf ataması yapacaksınız)

Bu şekilde sağlıklı bir işletim sistemi olur.

O zaman fotoğraflarınızı falan yedekliyorsunuz, ardından Windows 11'i ISO olarak indiriyorsunuz.

Aşağıdaki rehberdeki gibi USB hazırlayıp kurulumu başlatıyorsunuz.

Disk seçme alanında olan her şeyi silin, tek tek tıklayıp sil deyin.(Normalde videoda oradan devam eder, siz etmeyin)

Sistemi kapatın, Windows kurmak istediğiniz disk dışındaki 2 diski sistemden sökün 1 disk kalsın.

Sonra videodaki gibi kurulumu yapın, Windows kurulunca diğer 2 diski geri takarsınız sisteme.

(Bu iki disk takınca ilk aşamada görünmez, disk yönetimine gelip harf ataması yapacaksınız)

Bu şekilde sağlıklı bir işletim sistemi olur.

Hocam cevaplarınız için teşekkür ederim

Evett çokk güzel bir yerde takıldım ne sürücü indirebilirim ne bir şey yapabilirim şimdi ne yapıcam

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    4,6 MB · Görüntüleme: 32
Telefonunuzu USB kablo ile sisteme bağlayın, internet paylaşımı kısmında USB ile bağlanıyor gibi bir ayar olmalı, o şekilde internet verin.