babarış
Uzman
- Anakart: PEGATRON
- İşlemci: İ5-2400
- Ekran Kartı: GT-1030
- İşletim Sistemi: Windows 10
dmp - Google Drive
drive.google.com
drive.google.com
En başta bu sistemle Windows 10 kullanabiliyordum sıkıntısız. Sonra donanımsal bir problem oldu RAM'ler ve anakart değişti. Windows 7'ye geçiş yaptım. En son tekrar Windows 10 yükledim ve bu noktaya geldi.
Hangi sürücüyü?
Formattan sonra elle hiçbir şey kurmadım.
Sen çözeceksin gibi çınar hocam kedine de selamlar.
İşte iki sorundan biri sürücün eski. Öbürü de port. Başka bir 3.0 portuna tak. Sürücüyü aygıt yöneticisinden kaldır. Önceki mesajımdan sürücüyü kur.
Sürücü nerede hocam?İşte iki sorundan biri sürücün eski. Öbürü de port. Başka bir 3.0 portuna tak. Sürücüyü aygıt yöneticisinden kaldır. Önceki mesajımdan sürücüyü kur.
Burada ASUS yazan link.Wi-Fi sürücüsü bu soruna sebep olabiliyormuş sanırım.
USB Wi-Fi kullanınca oluyormuş sanırım.
Önce USB aygıtını farklı bir USB3 portuna tak, ardından Aygıt Yöneticisi'nden sürücüsünü kaldır ve linkteki sürücüyü kur. Daha sonra Aygıt Yöneticisi'nden sürücü tarihini kontrol et, 2015 yazıyorsa tekrar denemen gerekiyor. 2021 yazıyorsa sorunsuz şekilde kurmuşsundur.
https://dlcdnets.asus.com/pub/ASUS/.../USB-AC53_NANO_Driver_1030.44.809.2021_AU.ZIP
@babarış dediğimi yaptınız mı?
Ben de sorunu sürücüde gördüm doğrusu. Kullandığınız sistem masaüstü değil mi?
Masaüstü. Şu an anakarta bir Wi-Fi alıcısı, mouse/klavye ve hoparlör takılı.Ben de sorunu sürücüde gördüm doğrusu. Kullandığınız sistem masaüstü değil mi?
Wi-Fi alıcısını sökün. Öyle deneyin bir de.Masaüstü. Şu an anakarta bir Wi-Fi alıcısı, mouse/klavye ve hoparlör takılı.