Hesenoff044

Uzman
Selam. Ben Windows 11 Home kuracağım. Kurduktan sonra eski lisansım olan Windows 11 Pro lisansım var diye silmek istemiyorum.

Aslı soru bu: KMS kullanarak Windows 11 Home etkinleştirmek güvenilir mi? Güvenilen KMS server'i? Hangisini kullamalıyım?
HWID ile etkinleştirmek istemiyorum. Etkinleştirdiğimde eski Windows 11 Pro lisansım siliniyor diye biliyorum. Ona göre ben KMS kullanarak Windows 11 Home etkinleştirmek istiyorum.

Yardımçı olursanız sevinirim.

GitHub'da bulunan aktivasyon programını kastediyorsan güvenilir olduğunu düşünüyorum. Açık kaynak ve aktive ederken resmi sunuculara bağlanıyor. HWID ile aktivasyon yaparsan format atsan da aktivasyon gitmiyor.

KMS ile aktifleştirmeyi önermiyorum ama HWID kullanan MassGrave scriptini kullanabilirsin. Bütün kod GitHub üzerinde açık olarak bulunuyor ve topluluk projesi. Sıkıntı yaratmaz yani. Ayrıca sistem kalıcı olarak aktifleştiriliyor yani format sonrasında da bir şey yapmaya gerek kalmıyor o yüzden lisansın silinse bile bir şey ifade etmiyor.

Son düzenleme:
Eski lisanslar hiçbir şekilde silinmiyor. Bunu nereden duydunuz bilmiyorum. HWID etkinleştirince Home lisansı cihaza kalıcı olarak eklenecek, hepsi bu. (hesaba değil.)

Ben ChatGPT'den sordum bana söyledi ki, silinecek inanmadım. Bunu yaptığımdan varsayılıyorum. Eski Windows 11 Pro lisansın ne olacak onu söylerseniz sevinirim?

KMS ile aktifleştirmeyi önermiyorum ama HWID kullanan massgrave scriptini kullanabilirsin. Bütün kod GitHub üzerinde açık olarak bulunuyor ve topluluk projesi. Sıkıntı yaratmaz yani.

Ben KMS kullanmaktan korkuyordum ki verilerim falan var sızdırarsa virüs falan bulaşarsa tekrar format atmak zorunda kalabilirim. Bunu yaptığımdan varsayılıyorum. Eski Windows 11 Pro lisansın ne olacak onu söylerseniz sevinirim?

Ben ChatGPT'den sordum bana söyledi ki, silinecek inanmadım. Bunu yaptığımdan varsayılıyorum. Eski Windows 11 Pro lisansın ne olacak onu söylerseniz sevinirim?

Ben KMS kullanmaktan korkuyordum ki verilerim falan var sızdırarsa virüs falan bulaşarsa tekrar format atmak zorunda kalabilirim. Bunu yaptığımdan varsayılıyorum. Eski Windows 11 Pro lisansın ne olacak onu söylerseniz sevinirim?
Eski Windows 11 Pro lisansın duracak ve eğer tekrar Pro kurarsan her zaman aktifleşecek. ChatGPT çoğu zaman yanlış cevaplar veriyor çünkü internetteki yalan bilgiler daha çok öne çıkıyor. Yakın zamanda veri tabanı kendini toparlayacaktır. Windows anahtarları asla silinmez bunu unutmayın. Ben de Home kullanıyorum ve bu şekilde aktifleştirdim. Ama Pro lisansım hala duruyor ve yakın zamanda ona geçmeyi planlıyorum (bazı özellikleri kullanmam gerektiği için).

Eski Windows 11 Pro lisansın ne olacak onu söylerseniz sevinirim?
Eski lisansın yerine HWID yeni bir lisans atıyor. Sen eğer format sonrasında tekrar aktifleştirmek için eski lisansıma ihtiyacım olur diye düşünüyorsan, gerek yok çünkü bu sistem de normal lisansla aktifleştirmek gibi kalıcı. Yani format sonrasında Windows tekrar aktifleştiriliyor. Eski lisansını bir yere daha önce kaydettiysen daha sonra canın isterse Windows ayarlarından lisans değiştir diyip tekrar elle girersin ancak fonksiyonel olarak hiçbir şey değişmeyecek.

Eski Windows 11 Pro lisansın duracak ve eğer tekrar Pro kurarsan her zaman aktifleşecek. ChatGPT çoğu zaman yanlış cevaplar veriyor çünkü internetteki yalan bilgiler daha çok öne çıkıyor. Yakın zamanda veri tabanı kendini toparlayacaktır. Windows anahtarları asla silinmez bunu unutmayın. Ben de Home kullanıyorum ve bu şekilde aktifleştirdim. Ama Pro lisansım hala duruyor ve yakın zamanda ona geçmeyi planlıyorum (bazı özellikleri kullanmam gerektiği için).

Biliyor musunuz bunu neden sordum?
Bende OEM lisanslı bilgisayarım var Windows 11 Home kurdukdan sonra HWID ile etkinleştirince OEM lisansım gidecek bende korkdum ancak senin sayende yaparım bunu.

Selam. Ben Windows 11 Home kuracağım. Kurduktan sonra eski lisansım olan Windows 11 Pro lisansım var diye silmek istemiyorum.

Aslı soru bu: KMS kullanarak Windows 11 Home etkinleştirmek güvenilir mi? Güvenilen KMS Server'i? Hangisini kullamalıyım?
HWID ile etkinleştirmek istemiyorum. Etkinleştirdiğimde eski Windows 11 Pro lisansım siliniyor diye biliyorum. Ona göre ben KMS kullanarak Windows 11 Home etkinleştirmek istiyorum.

Yardımçı olursanız sevinirim.

KMS kullanmak güvenilir değildir ayrıca bir aralar k*spic* diye bir virüs vardı KMS olarak etkinleştiriyor ama bilgisayarı bot olarak kullanıyordu.