Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, Windows 10 KMSPico ile aktif yapmıştım. Ancak son zamanlarda bilgisayarım anormal davranıyordu. Bende hazır destek kesilecek diye Windows 11 geçeyim dedim. Ama diğer disklerde oyunlarım olduğu için o diskleri biçimlendirmedim sadece C yani sistem diskini biçimlendirip kurdum Windows 11'i. Sizce diğer disklerde gizleniyor olabilir mi yoksa ben mi abartıyorum?

Sanmıyorum. Ben de eskiden KMSpico ile etkinleştirilmiş bir Windows kullanıyordum ve sadece C'ye format atmam yeterli olmuştu.

Ancak eğer içinize sinmiyorsa Malwarebytes ve Kaspersky ile tarayabilirsiniz. Ek olarak Kaspersky Rescue Disk ile de tarama yapabilirsiniz.

Ayrıca D'ye bulaşan bir virüsün C'ye format atıldığında D'den bir dosya çalıştırmadığınız sürece sisteme tekrar bulaşması düşük ihtimal. Windows 10 ve 11, XP değildir. XP'de AutoPlay taraflı o kadar ciddi açıklar vardı ki, D'ye bulaşan bir virüsün C'ye bulaşması için D'ye çift tıklamak bile yetiyordu. Eğer D'deki oyunlarınızı çalıştıracaksanız öncelikle Malwarebytes, Kaspersky ve KRD taraması yapmanız iyi olur.

Windows 11 kullandığımdan beri Kaspersky yüklü ve şu ana kadar hiç virüs uyarısı almadım kendisinden herhalde ben abartıyorum.

Arkadaşlar, Windows 10 KMSpico ile aktif yapmıştım. Ancak son zamanlarda bilgisayarım anormal davranıyordu. Bende hazır destek kesilecek diye Windows 11 geçeyim dedim. Ama diğer disklerde oyunlarım olduğu için o diskleri biçimlendirmedim sadece C yani sistem diskini biçimlendirip kurdum Windows 11'i. Sizce diğer disklerde gizleniyor olabilir mi yoksa ben mi abartıyorum?

Bulaşması imkanı yok. Ama halen şüpheniz varsa tarama öneririm.

Bence KMSpico aşırı suistimal edilmiş bir sistem. Güvenilirini bulduktan sonra hiçbir sorun yok fakat bunun içinde araştırma yapmak lazım. Bana kalırsa ha KMSpico ha internet üzerinde 10₺'ye satılan etkinleştirme kodları. İkisi de korsan fakat birisinde için rahat oluyor.

Bence KMSpico aşırı suistimal edilmiş bir sistem. Güvenilirini bulduktan sonra hiçbir sorun yok fakat bunun içinde araştırma yapmak lazım. Bana kalırsa ha KMSpico ha internet üzerinde 10₺'ye satılan etkinleştirme kodları. İkisi de korsan fakat birisinde için rahat oluyor.
Ben şahsen MAS kullanmayı tercih ediyorum :) KMSpico 2017'den beri geliştirilmiyor. Artık My Digital Life forumlarında bile KMS_VL_ALL veya Microsoft Toolkit öneriliyor. Ben ise MAS (Microsoft Activation Scripts) kullanıyorum.

Çalıntı ürün anahtarlarına para vereceğime MAS ile HWID aktivasyon basar geçerim.