Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yekaya

Becerikli
Merhaba herkese,

KN-1012 router kullanıyorum, Huawei MA5671A SFP var majdev yazılımını kurdum ve ISP'nin verdiği ONT cihazının bilgilerini giriyorum (PMG1005-T20C) fakat registration status 2-3 arasında değişiyor

@Majdev @Recep Baltaş sizler de yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Omcid olan yere Firmware version yazilsa etiketteki seri no yazmasan olur mu? Bir şey diyemiyorum.

Şimdi SFP'yi yeniden flashledim hiçbir ayar yapmadım. Status'a baktığımda 5'di ve şu an internete erişebiliyorum. 🥲 Acaba herhangi bir GPON SFP alsaydım direkt olur muydu? Neyse...

Çözüm
Şimdi SFP'yi yeniden flashledim hiçbir ayar yapmadım. Status'a baktığımda 5'di ve şu an internete erişebiliyorum. 🥲 acaba herhangi bir GPON SFP alsaydım direkt olur muydu? Neyse...

Hocam detayları benimle de paylaşır mısın? En ince ayrıntısına kadar.

Hocam kisaca sifirladiniz ve direk taktınız oldu mu diger ONT bilgilerini girmediniz.

@yekaya

Son düzenleme:
Diğer bilgileri girmemiş olması çok zor. Komut sıtırından atamıştır öncesinde.

Recep hocam bizdeki sorun software versiyon kısmı. Bizde parantez icinde karakterli yazılar var sorun yaratıyor. Omci kısmına software versiyonu mu Serial number kullanacağız? Bizdeki software karakterleri uygun degil galiba. Cihazı kilitledi telnetteki komutlarda.

Son düzenleyen: Moderatör: