KN-1012 router kullanıyorum, Huawei MA5671A SFP var majdev yazılımını kurdum ve ISP'nin verdiği ONT cihazının bilgilerini giriyorum (PMG1005-T20C) fakat registration status 2-3 arasında değişiyor
@Majdev@Recep Baltaş sizler de yardımcı olabilirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Şimdi SFP'yi yeniden flashledim hiçbir ayar yapmadım. Status'a baktığımda 5'di ve şu an internete erişebiliyorum. Acaba herhangi bir GPON SFP alsaydım direkt olur muydu? Neyse...
Şimdi SFP'yi yeniden flashledim hiçbir ayar yapmadım. Status'a baktığımda 5'di ve şu an internete erişebiliyorum. Acaba herhangi bir GPON SFP alsaydım direkt olur muydu? Neyse...
Şimdi SFP'yi yeniden flashledim hiçbir ayar yapmadım. Status'a baktığımda 5'di ve şu an internete erişebiliyorum. acaba herhangi bir GPON SFP alsaydım direkt olur muydu? Neyse...
Recep hocam bizdeki sorun software versiyon kısmı. Bizde parantez icinde karakterli yazılar var sorun yaratıyor. Omci kısmına software versiyonu mu Serial number kullanacağız? Bizdeki software karakterleri uygun degil galiba. Cihazı kilitledi telnetteki komutlarda.