Ben cemaatlere fon verdiniz mi dedim?
Daha yazdığınızı bilmiyor, yazdığımı anlamıyorsunuz. Tebrik ederim.
Tarikatlar ve cemaatler dini istismar eden gruplar değil mi? Daha fazla tartışmayalım ne kadar açık konuşsam da hiçbir şey değişmeyecek. Sorumlular da istifa etmedi en iyisi rezilliğimizle kalalım.

Ama terörist grupların veya saldırıların çoğu İslam diniyle yapıldığı için şüphelenmek normal.

Biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın. Madem çoğunluk diyorsunuz çoğunluktan konuşalım o zaman hocam, orta doğu dışında dünyada gerçekleşen terör eylemlerinin ne kadarı müslümanlara ait? Yurt dışında okul baskını yapan kişilerin kaç tanesi İslam mensubuydu? Sokaklarda adam vuran, pervasızca mağaza soyan çetelerin kaç tanesi islama bağlıydı. İslama bakış açınız farklı olabilir, inanmayabilirsiniz, kesinlikle saygı duyuyorum ama islama kinlendiğiniz de açık bir gerçek bu yüzden burada objektif olmalısınız. Kaldı ki suçu işleyen şahsın ne İslam ile ne de dini değerler ile hiçbir ilgisi yok, aksine sapıkça diyebileceğimiz birçok eğilimi mevcut, ve bunlar batıda değer gören saygı duyulan şeyler, şimdi bu şahsın yaptıklarını batının üzerine mi yıkalım, Hristiyanlığa ilgilisi var diye o dine mi sallayalım. Din dil ırk farketmeksizin bütün Dünya olarak çok kirliyiz hocam. Yanlış yerde durup yanlış yere bakıyoruz, sorunlarımızı bu şekilde çözemeyiz, bırakın çözmeyi sorunun ne olduğu bile idrak edemeyiz.