Haber aynen aşağıdaki gibi arkadaşlar. Dikkatli bakarsanız yazıları yapıştıran kişinin direkt devlet yetkilisi olduğunu görebilirsiniz. Benim vergilerim ile ayakta kalan devletin yaptığı şeylere bakın hele. İki üç çapulcunun isyanla kurduğu sözde devletin yalakalığını yapıyor. Konu ile ilgili CİMER'de şikayet yazısı oluşturacağım. Sizleri de duyarlı olmaya davet ediyorum.
Haber aynen aşağıdaki gibi arkadaşlar. Dikkatli bakarsanız yazıları yapıştıran kişinin direkt devlet yetkilisi olduğunu görebilirsiniz. Benim vergilerim ile ayakta kalan devletin yaptığı şeylere bakın hele. İki üç çapulcunun isyanla kurduğu sözde devletin yalakalığını yapıyor. Konu ile ilgili CİMER'de şikayet yazısı oluşturacağım. Sizleri de duyarlı olmaya davet ediyorum.
''Kocaeli ilinde belediye çalışanları tarafından trafik ışıklarına “Free Gaza” ve “Stop Israel” yazılı etiketler yapıştırıldığına dair haberler ve görüntüler bulunmaktadır.
Belediye personelinin görev sırasında kamuya ait eşyaya siyasi içerikli materyal yapıştırması, tarafsızlık ilkesine aykırıdır ve kamu hizmetini suistimal niteliği taşımaktadır. Ayrıca bu durum, trafik güvenliğini olumsuz etkileyebilecek dikkat dağıtıcı unsurlar oluşturmaktadır.
Konu hakkında inceleme başlatılarak sorumlular hakkında idari işlem yapılması hususunda gereğini arz ederim.''
ChatGPT'ye yazdırdım. İçişleri Bakanlığı → Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü veya Kocaeli Büyükşehir Belediyesi → Denetim / Teftiş Kurulu Başkanlığına yazmak gerekiyormuş.
Ya benim kafamda mı sorun var bilmiyorum ama 2021-2022'de yaşanan Yunan sınırlarında ezilen, hor görülen Türk'lere, Azerbaycan-Ermenistan savaşında ölen Azerbaycanlılara, ya da Doğu'daki zulme uğrayan Uygurlar'a ses çıkarmayıp, Gazze'nin işgaline büyük tepki gösteren ''Devlet'' niye bunlara göz yumdu?