ddakbrother 1

Uzman
Arkadaşlar, bir süre önce bir konu açmıştım yaşadığım sorun ile ilgili. İzmit'te bulunduğum mahallede merkezi bir yer olmasına rağmen bölgesel arıza var denilerek dört gündür internetsiz bekliyoruz. Sürekli bir saat veriliyor düzelecek diye, ancak o saatte asla düzelmiyor. Tekrardan iletişime geçtiğimiz zaman ise süreyi uzatıyorlar. Yaklaşık bin kişinin ikamet ettiği bir sitede durum böyleyken, birkaç arkadaşımdan aldığım bilgiye göre Kocaeli'nin farklı yerlerinde de aynı nedenden dolayı kesinti yapılmış. Bu kadar merkezi bir yerde bu kadar uzun süredir hizmet verilmemesi hiç normal değil. İnternet sitelerinde asla bakım çalışması ya da arıza bildirimi yer almamakta.

Burada da aynı sorunu yaşayanlar var mı? Merak ettim.

Kesinlikle internetsiz kaldığınız günleri indirim olarak faturanıza yansıtın. Eğer memnun kalmazsanız başka bir ISS'ye geçin derim ama Türk Telekom altyapısı kullanıyorlarsa yine mağdur olursun.

Müdürlüğe gidip bir sor ne yapıyorlarmış ne ediyorlarmış.
Gittim ancak muhattap bulamadım.

Ben Bursa'da aynı sorunu 2 ay civarı yaşadım. En son TurkNet GigaFiber gelince ona geçerek çözdüm. Her aramada 3-4 gün sonrasına attılar bir türlü çözmediler.
Ben de başka bir servise geçmek istiyorum ancak 1000mbps destekleyen başka bir servis yok.

@ddakbrother,
Ben de Kocaeli’nin Derince tarafında yaşıyorum. Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom’a geçiş yaptım. Şu an için bizim bölgede herhangi bir sorun yok.

Ancak Türk Telekom’dan bana gelen e-postada; Derince, Körfez, İzmit ve Başiskele bölgelerinde altyapı çalışmaları yapılacağı belirtiliyordu. Site içerisinde bununla ilgili bir duyuru var mı bilmiyorum ama belki size de benzer bir e-posta gelmiştir diye düşündüm.

@ddakbrother,
Ben de Kocaeli’nin Derince tarafında yaşıyorum. Yaklaşık 1 hafta önce Türk Telekom’a geçiş yaptım. Şu an için bizim bölgede herhangi bir sorun yok.

Ancak Türk Telekom’dan bana gelen e-postada; Derince, Körfez, İzmit ve Başiskele bölgelerinde altyapı çalışmaları yapılacağı belirtiliyordu. Site içerisinde bununla ilgili bir duyuru var mı bilmiyorum ama belki size de benzer bir e-posta gelmiştir diye düşündüm.
Maalesef hocam hiçbir bilgilendirme gelmedi. İnternet sitelerinde de planlı bir çalışma görülmüyor. Evden çalışan birisi olarak çok mağdur oldum.