Normalde süreye takılmam, Kochler bilinen bir marka ve büyük bir sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum. Ama alırken vaatleri yanlış değilsem 1-3 gün içinde kargoya iletip adrese ulaşmasıydı; fakat yarını da sayarsak 5 gündür ürün kargoya bile verilmedi. Bir de gelmesi var bu işin, yani sürecin uzamasından korkuyorum. Normal midir, kargoya verilmemesi henüz?
Normalde süreye takılmam, kochler bilinen bir marka ve büyük bir sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum. Ama alırken vaatleri yanlış değilsem 1-3 gün içinde kargoya iletip adrese ulaşmasıydı; fakat yarını da sayarsak 5 gündür ürün kargoya bile verilmedi. Bir de gelmesi var bu işin, yani sürecin uzamasından korkuyorum. Normal midir, kargoya verilmemesi henüz?
Saati sonra kontrol ettim, çarşamba akşam 5 gibi sipariş vermişim. Kafam karıştı tam gün saydım, hafta sonunu da çıkarırsak 2 günmüş. Beklerken zaman geçmiyor işte Teşekkür ederim.
Saati sonra kontrol ettim, çarşamba akşam 5 gibi sipariş vermişim. Kafam karıştı tam gün saydım, hafta sonunu da çıkarırsak 2 günmüş. Beklerken zaman geçmiyor işte teşekkür ederim.
Rica ederim, bu arada kargo belirli bir desiyi aşıyor diye biliyorum yani kurye arkadaş binanın kapısından teslim etme gibi bir hakkı var bilginiz olsun.
Rica ederim, bu arada kargo belirli bir desiyi aşıyor diye biliyorum yani kurye arkadaş binanın kapısından teslim etme gibi bir hakkı var bilginiz olsun.