Yer
Antalya
Normalde süreye takılmam, Kochler bilinen bir marka ve büyük bir sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum. Ama alırken vaatleri yanlış değilsem 1-3 gün içinde kargoya iletip adrese ulaşmasıydı; fakat yarını da sayarsak 5 gündür ürün kargoya bile verilmedi. Bir de gelmesi var bu işin, yani sürecin uzamasından korkuyorum. Normal midir, kargoya verilmemesi henüz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Normalde süreye takılmam, kochler bilinen bir marka ve büyük bir sorun çıkmayacağını tahmin ediyorum. Ama alırken vaatleri yanlış değilsem 1-3 gün içinde kargoya iletip adrese ulaşmasıydı; fakat yarını da sayarsak 5 gündür ürün kargoya bile verilmedi. Bir de gelmesi var bu işin, yani sürecin uzamasından korkuyorum. Normal midir, kargoya verilmemesi henüz?

Cumartesi ve pazarı sayma, pazartesi verirler kargoya bence. Hayırlı olsun :)

Cumartesi ve pazarı sayma, pazartesi verirler kargoya bence. Hayırlı olsun :)
Saati sonra kontrol ettim, çarşamba akşam 5 gibi sipariş vermişim. Kafam karıştı tam gün saydım, hafta sonunu da çıkarırsak 2 günmüş. Beklerken zaman geçmiyor işte :D Teşekkür ederim.

Saati sonra kontrol ettim, çarşamba akşam 5 gibi sipariş vermişim. Kafam karıştı tam gün saydım, hafta sonunu da çıkarırsak 2 günmüş. Beklerken zaman geçmiyor işte :D teşekkür ederim.

Rica ederim, bu arada kargo belirli bir desiyi aşıyor diye biliyorum yani kurye arkadaş binanın kapısından teslim etme gibi bir hakkı var bilginiz olsun.