Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Dün durduk yere Wi-Fi gitti ve simgesi de gitti. Normalde bu olay hep olurdu ama yeniden başlatınca düzelir giderdi ama dün her şeyi yaptım ama gelmedi. Bugün de denedim ve kod 56 alıyorum. Bu hata yüzünden sürücüyü de yükleyemiyorum. Şu an Ethernet kablosu ile bağlı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-06-15 145252.webp
    Ekran görüntüsü 2024-06-15 145252.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 222
Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda sorunun donanımsal olacağını düşünüyorum. Dilerseniz daha üst seviye bir Wi-Fi kartı bakmaya başlayın.

Şu an Windows'un onarım sürümünü indiriyorum. Olmazsa artık yapacağım bir şey yok. Bu arada çok teşekkürler bana çok iyi rehberlik ettiniz sürücü yüklemede. Artık daha bilgiliyim. Bu iyiliğinizi unutmayacağım o7.

Bu durumda sorunun donanımsal olacağını düşünüyorum. Dilerseniz daha üst seviye bir Wi-Fi kartı bakmaya başlayın.

23H2 onarım sürümü kurulamadı sıkıntı falan çıktı tamir ederken şunu fark ettim kurtarma modunda ağ üzerindeki geri yükleme noktasına bak deyince Wi-Fi bağlanıyor kabloda takılı değildi o anda ama Windows'u açınca Wi-Fi geri gidiyor. (cümlem biraz fazla kusura bakmayın kısaltamadım)

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör: