Detaylar
Kim cevapladı?Silvio Dante
Deneyimli
Eğer monitör, klavye vs. çevre bileşenlerinin hepsine sahipseniz ve genelde ofis ortamında çalışıyorsanız fazlasıyla mantıklı bir cihaz.
Hatta gelmiş geçmiş en f/p Apple ürünü olduğunu düşünüyorum.
Hatta gelmiş geçmiş en f/p Apple ürünü olduğunu düşünüyorum.
Silvio Dante
Deneyimli
Ben 256 GB alınıp ekstradan taşınabilir SSD alınması gerektiğini savunuyorum f/p dengesini daha üstte tutmak adına.
yasntrk
Başarılı
Ben 256 GB alınıp ekstradan taşınabilir SSD alınması gerektiğini savunuyorum F/P dengesini daha üstte tutmak adına.
Mac için SSD almak kurtarıyor ama MacBook larda taşınabilir SSD çok zahmete sokuyor insanı. Hala 256 GB koymak şu sistemlere 2026 yılında vatan hainliği kadar suç olmalı.
Silvio Dante
Deneyimli
M4 Air eklemesi yaptığınızı görmemiştim kusura bakmayın. Evet, laptop ile eziyet olduğu konusunda ve 256 GB alınmaması gerektiği konusunda hemfikirim.
Mac Mini bir nevi sabit denebilecek cihaz olduğu için o şekilde önermiştim.
Mac Mini bir nevi sabit denebilecek cihaz olduğu için o şekilde önermiştim.
Taşıma gibi bir ihtiyacınız yoksa en f/p ürünlerden birisidir kendisi. Tavsiye ederim.Kodlama için kullanacağım, sizce alınır mı? Bilemedim.
- Makaleler
- 4
Mantıklı bir alışveriş olur. Ben de düşük depolama satın alıp sonra kaliteli bir harici SSD alma yolunu mantıklı buluyorum. Mac ve Windows dosya formatları zaman zaman farklı olabildiğinden o da bazen sorun çıkarıyor ama olsun. Mac, yazılım için iyidir.