Demorlius

Üstün
Yer
Türkiye
Merhaba arkadaşım ile spor salonuna başlayacağız. Evde sadece mekik çekerek ve 3 kilo ağırlık çalıştım. Yaş 16 boyum ise 1.77. ilk hedefim alt karın ve yan karın bölgeleri. Kol kası da istiyorum karın kası da. Sıkı bir karın iyi olur yani. Hangi hareketleri yapmam gerekiyor.

70 Kiloyum.

Hocam ben calisthenics ile full body çalışıyorum ve antrenman sonunda yaptığım epey etkili bir karın idmanım var direkt onu vereyim size. Sırasıyla hiç durmadan 10'ar tekrar mekik, leg raise, bicycle crunch ve barda diz çekme hareketi yapıyorum. Aralarda birazcık dinlenerek toplamda 3 set yapıyorum. Uzun bir süre yaptım ve karın kaslarımın görünüşüne epey olumlu etki etti.

Merhaba arkadaşım ile spor salonuna başlayacağız. Evde sadece mekik çekerek ve 3 kilo ağırlık çalıştım. Yaş 16 boyum ise 1.77. ilk hedefim alt karın ve yan karın bölgeleri. Kol kası da istiyorum karın kası da. Sıkı bir karın iyi olur yani. Hangi hareketleri yapmam gerekiyor.

70 kiloyum.

Vücut bir bilgisayar gibidir. Sadece ekran kartı ve işlemciye yüklenemediğin gibi sadece kol ve karına yüklenemezsin. 1 ay Full body sonra push pull leg yap. İnternette tonla program mevcut seç beğen al.

Şınav. Yumruk atma gücü fark ediyor.
Hocam ben calisthenics ile full body çalışıyorum ve antrenman sonunda yaptığım epey etkili bir karın idmanım var direkt onu vereyim size. Sırasıyla hiç durmadan 10'ar tekrar mekik, leg raise, bicycle crunch ve barda diz çekme hareketi yapıyorum. Aralarda birazcık dinlenerek toplamda 3 set yapıyorum. Uzun bir süre yaptım ve karın kaslarımın görünüşüne epey olumlu etki etti.
Orada çok fazla alet var. Aletler ile dedikleriniz olabilir mi? Spor salonu biraz uzak dediğiniz egzersizleri evde de yaparım. Alet bazlı hareket önerileriniz var mı?

Karın kasını görmek istiyorsan mecbur diyet yapıp yağ oranı düşürcen yapmazsan sadece sert olur göremezsin kol kası güzeldir hızlı recover mümkün olduğunca sağlam basıp protein al kol gelişir.