Yelleeror

Becerikli
Amazon'dan dün monitör sipariş ettim, yarın gelecek yüksek ihtimal. Yazılan o şekilde. Amazon'da şu an kargoya verildi, paket taşıyıcı firma tesisinden ayrıldı yazıyor ama takip kimliği siteye de girdim baktım. WhatsApp botuna yazdım, "Girdiğiniz numaraya ait aktif bir gönderi bulunamadı." Kontrol ederek tekrar yazar mısın? Ve saat geç olduğu için müşteri hizmetlerine de ulaşamadım. Sizce sorun olur mu? Daha 30 dakika falan oldu kargoya verileli ama takip numarası yanlış. Telefonuma kod veya yazı da gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Amazon sitesinde bulunan gönderi takip kısmı doğru bilgiyi veriyor. Oradaki takip numarası üzerinden kargo firmasında sorgulama yapmak istediğinde genelde hata veriyor. Aynısı benim de başıma geldi. Muhtemelen sorun olmaz.

Kolay Gelsin sistemini güncelledi ama uzun süredir Amazon tarafında güncellenmedi. Teslimat günü Kolay Gelsin SMS atıyor. SMS üzerinden linke tıklayarak canlı takip ve diğer işlemleri yapabilirsiniz.

Amazon'dan monitör sipariş ettim geçen hafta. DHL firmasıyla 2 günde geldi. Monitörü sipariş verirken işlemci de sipariş etmiştim. Kolay Gelsin firmasına vermiş satıcı. 1 haftadır getirecekler, pazartesiden beri yaşadığım şehirde gözüküyor ama dağıtıma çıkmadı daha. Leş bir firma, bir dahakine Kolay Gelsin ile çalışan satıcılardan alışveriş yapmayacağım. Çin'den alışveriş yapıyorum, 1 haftaya geliyor. Bunlar daha Türkiye'den getiremediler bir kargoyu. 😀 Ayrıca bana da 1 haftadır mesaj falan gelmedi. Ürününüzü teslim aldık diye de mesaj gelmedi. Bekliyoruz bakalım, inşallah sağlam gelir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benden de iade alacaklardı geçenlerde 1 hafta gelmediler, sonra geldiklerinde grev vardı gelemedik dediler, bilemiyorum ne kadar doğru sanırım her hafta grevdeler...