Detaylar
Kim cevapladı?Cranxiel
Yetkin
- Makaleler
- 5
Bazıları cidden işe yarıyor mesela 10 dakikalık mail hesabı veren siteler var. Sınırlı süreli kullanıma izin veren siteleri bu hesaplarla defalarca kullanabiliyorsunuz. Sesten yazıya dönüştürme AI uygulamaları için çok kullanmıştım.
myfridgefood.com doğru ancak yurt dışı site olduğundan çoğu malzeme burada yok. Bunun yerine ''malzemeye göre yemek'' diye aratırsan Türk siteleri daha kolaylık sağlıyor.
Bunun dışında işe yaraması size ve ihtiyaçlarınıza bağlı. Herhangi bir zararı niye olsun anlamadım. Sonda bulunan ise konuma göre canlı yayın paylaşan kanalların videolarını paylaşıyor.
Örnek; IBB'nin web sitesinden Kapalı Çarşı canlı kamerası:
Bunun dışında işe yaraması size ve ihtiyaçlarınıza bağlı. Herhangi bir zararı niye olsun anlamadım. Sonda bulunan ise konuma göre canlı yayın paylaşan kanalların videolarını paylaşıyor.
Örnek; IBB'nin web sitesinden Kapalı Çarşı canlı kamerası:
KAPALI ÇARŞI - İstanbulu Seyret
istanbuluseyret.ibb.gov.tr
Diğer arkadaşların da dediği gibi orada dediği şey işine yarıyorsa tabi "işe yarar bir site"dir bu nasıl bir soru ki? Ayrıyetten sonda olan da açık kaynaklı zaten online yayınlanan kameralar.
Elma ısıran
Üstün
MuscleWiki’yi kullanıyorum. İşe yarıyor. 
Hiken
Yetkin
Hangi siteyi tavsiye edersiniz sesten yazıya dönüştürmek için?Sesten yazıya dönüştürme AI uygulamaları için çok kullanmıştım.
Başlığı mod arkadaşlar düzenlemiş. Ben yazmadım onu.Diğer arkadaşların da dediği gibi orada dediği şey işine yarıyorsa tabi "işe yarar bir site"dir bu nasıl bir soru ki? Ayrıyetten sonda olan da açık kaynaklı zaten online yayınlanan kameralar.
- Makaleler
- 43
“iFixit” gerçekten güvenilir ve işe yarayan bir topluluk. iPhone X serisi için zamanında LCD ekran bile ürettikleri var.