Steam Koleksiyon kartları satılmalı mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ömer_Yeter
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 100
  • Etiketler Etiketler
    kartlar

Ömer_Yeter

Yetkin
Yer
Trabzon/Şalpazarı
Bildiğim kadarıyla bu kartlar bize ekstradan rozetler sağlıyormuş. Aranızda bir oyunun kartlarını toplayıp rozetini işleyen var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı soruyu ben de merak ediyorum hocam, acaba satsam diyorum hep

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer oyunun tüm kartları elinizde varsa birleştirip rozet yapabilirsiniz. Ekstra birkaç şey veriyor ama genelde pek güzel bir şey çıkmıyor. İster satın, ister birleştirin. Steam dolar kuruna geçmeden önce ucuz kartları alıp birleştirerek pahalı wallpaper düşürüp satmaya çalışıyordum. O sayede çok fazla oyun almıştım.

Ama şöyle bir duum var ki benim oyunlarımın çoğunluğu Epic'te. Bazen diyorum:"acaba korsan oyun mu oynuyorum?" diye.

Ahahaha yok hocam korsan ile ne alakası var Epic'te iyi platformdur ama belki sizi o düşünceye iten Epic Games'in yavaş bir platform olmasıdır.

Ahahaha yok hocam korsan ile ne alakası var Epic'te iyi platformdur ama belki sizi o düşünceye iten Epic Games'in yavaş bir platform olmasıdır.

Zaten ben de çareyi Heroic Games'e geçtiğimde buldum hocam fakat mesela GTA V oynamak istediğimde illa Epic'ten başlatmam gerekiyor. Onu da çözseler var ya ben Epic'e sadece ucuz oyun var mı diye girerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…