1 tane formayı çevçeve yapıp asmayı düşünüyorum ancak formayı seçemiyorum :D

100. Yıl formasını yapabilirim aslında ama bilemiyorum.

Eki Görüntüle 99902

Net bu hocam ya.

Çok güzel bir soru.
Ekran kartı ve anakart koleksiyonu yapmak isterdim. Disketlerim olsun isterdim, CD'ler falan. Konsollar, eski toplu fareler gibi diyelim.
Araba koleksiyonu falan demiyorum daha küçük şeyler sanırım soruya verilen cevaplara göre.

Aslında evet, daha küçük çaplı şeyleri kastetmiştim ama herkes gönlünden geçeni yazsın tabii. Yoksa ben de malikane koleksiyonum olsun isterdim yani. :D

Koleksiyon hiçbir zaman yapmadım ama yapma imkanım olsaydı kesinlikle araba koleksiyonu yapardım. Her gün farklı arabaya binmek ya da hangi arabayla gezsem diye düşünmek iyi olurdu.

E tabii. Kim istemez? Hafta sonu coupé/cabriolet. Hafta içleri sedanlar, SUVler oh.

Konulardan gördüğüm kadarıyla bazı üyelerin birden fazla faresi, klavyesi, konsolu var elinde. Bu da aklıma fikir getirdi:
Koleksiyonunu yapmak istediğiniz veya halihazırda yaptığınız/yapmaya başladığınız şeyleri yazın. Sohbeti dönsün.

Şahsen renk renk gamepadlerim olsun isterdim. Çok şık görünüyorlar bir arada. Onun dışında kulaklık koleksiyonu yapıyorum çok ufak çaplı olsa da. Bütçem oldukça yeni parçalar ekliyorum.
Kutulu Xbox 360 forza 1 serisini aldım ve forza motorsport 4 serisi aldım diğer serilerini alıp koleksiyonu tamamlıyacağım.
1000002550.webp

Birkaç dakika kafa yordum ama koleksiyonunu yapacak kadar sevdiğim herhangi bir şey olmadığını fark ettim. İlla yapmak zorunda olsam sanat eseri(kitap, resim, müzik vb.), oyun veya maket hayvan koleksiyonu yapardım sanırım.